Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έτσι γιόρτασαν το Halloween στο Λευκό Οίκο! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ: REUTERS
ΦΩΤΟ: REUTERS

Μπορεί να μην ήταν ντυμένοι με κοστούμια ανατριχιαστικά όπως επιβάλει η περίσταση του Halloween, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ βγήκαν από το Λευκό Οίκο για να μοιράσουν λιχουδιές στα παιδιά που μεταμφιέστηκαν για τις Απόκριες.

Ο Ομπάμα, φορώντας τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο πουλόβερ, χαιρέτησε τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που ήταν ντυμένα σαν καρχαρίες, ζόμπι, τέρατα, αγριομέλισσες, Μπατμαν, Μάγοι του Οζ και άλλους χαρακτήρες που αρμόζουν στη γιορτή της αμερικανικής Αποκριάς.

Ο Ομπάμα χάιδεψε στο κεφάλι μια «πορτοκαλί αλεπού» που συνοδευόταν από τον πατέρα του και εντυπωσιάστηκε από μια «μοβ πριγκίπισσα» που κρατούσε μια πολύ μεγάλη τσάντα για ψώνια.

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη τσάντα» είπε αστειευόμενος ο αμερικανός πρόεδρος συμμετέχοντας στο εορταστικό σκηνικό. Η Μισέλ στάθηκε δίπλα στον πρόεδρο μοιράζοντας λιχουδιές φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι, λευκό ζιβάγκο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

Οι λιχουδιές βεβαίως της Πρώτης Κυρίας ήταν στο πνεύμα της μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σχετικά με την υγιεινή διατροφή κυρίως των παιδιών. Μαύρη γλυκόριζα, ζελέ από πορτοκάλι και μανταρίνι, φασόλια, καλαμπόκι και μπισκότα βουτύρου.


ΦΩΤΟ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε