Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα έκανε γυαλιά καρφιά για το καμάκι από σωματοφύλακα πολιτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έκανε γυαλιά καρφιά για το καμάκι από σωματοφύλακα πολιτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο του αρχηγού κόμματος Abhinav Sharma και έσπασε το παρμπρίζ επειδή της έκλεισε το μάτι ο σωματοφύλακάς του.

Οι κάμερες κατέγραψαν την έκρηξη οργής της 23χρονης στην Ινδία που σκαρφάλωσε στη Mercedes του ηγέτη του κόμμματος ενώ βρισκόταν σταματημένο στο φανάρι.

Αρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο προκαλώντας ρωγμές στο παρμπρίζ με τη σημαία του κόμματος και καλώντας τον σωματοφύλακα να απαντήσει στους ισχυρισμούς της για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κόσμος τη δικαίωνε που ζήτησε τον λόγο.

Ο καυγάς ξέσπασε όταν ο σωματοφύλακας της έκλεισε το μάτι, ενώ εκείνη βρισκόταν κοντά στην αυτοκινητοπομπή του πολιτικού στην Ινδία και ανέβαινε στο σκούτερ της.

Ενώ απαιτούσε από τους 2 άντρες να βγουν από το αυτοκίνητο, ο Abhinav Sharma παρέμεινε στη θέση και την αντιμετώπισαν οι άντρες της ασφάλειάς του.

Ένας από τους φρουρούς της άρπαξε το κινητό της ένω έβγαζε φωτογραφίες του και το έσπασε, εξοργίζοντάς την περισσότερο.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να διαλύσει το πλήθος, με την 23χρονη να αρνείται να αποχωρήσει έως ότου αποζημιωθεί για το κινητό της.

Το θέμα διευθετήθηκε όταν τελικά της κατέβαλαν 65 λίρες, με τον Abhinav Sharma να αρνείται να ζητήσει συγγνώμη για την υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση, επιμένοντας πως ο σωματοφύλακάς του δεν της έκλεισε πονηρά το μάτι.

Ανέφερε ότι ίσως το αυτοκίνητό του χτύπησε το σκούτερ της, κάτι που προκάλεσε την οργή της.


Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε