Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εθισμένη στο πορνό: Αφιέρωσε 400 ώρες σε ροζ βίντεο και αυνανιζόταν 6 φορές την ημέρα!

Εθισμένη στο πορνό: Αφιέρωσε 400 ώρες σε ροζ βίντεο και αυνανιζόταν 6 φορές την ημέρα!

Να αποκαλύψει το σκοτεινό ροζ μυστικό της αποφάσισε μια 22χρονη απόφοιτος Νομικής.

Ήταν στα 14 της χρόνια όταν η Oghosa Ovienrioba παρακολούθησε από περιέργεια για πρώτη φορά ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

“Σοκαρίστηκα την πρώτη φορά. Με την πάροδο του χρόνου όμως το σοκ έγινε ενθουσιασμός και από τα 16 μου παρακολουθούσα ταινίες ενηλίκων όσο πιο συχνά μπορούσα.

Έβλεπα τόσο πολύ που άρχισα να βαριέμαι τα soft βίντεο πορνό. Με άφηναν πλέον αδιάφορη και έτσι άρχισα να παρακολουθώ πιο ιδιαίτερα βίντεο”.

Έκανε μόνο ένα διάλειμμα στα 18 της χρόνια όταν έκανε σχέση έξι μηνών. Μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο και ούσα χωρισμένη, επέστρεψε ο εθισμός της.

“Ήμουν μόνη σε μια νέα πόλη και για δύο με τρία χρόνια έβλεπα πορνό σε καθημερινή βάση και αυνανιζόμουν πάνω από έξι φορές την ημέρα. Ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν.

Έμενα μόνη μου στο δωμάτιό μου για ώρες με τα φώτα σβηστά και παρακολουθούσα πορνό. Ένιωθα μοναξιά και ντροπή για τον εαυτό μου”.

Στα 21 της χρόνια αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. “Μίλησα σε έναν φίλο μου για τον εθισμό μου και ήταν τεράστια απελευθέρωση για εμένα. Ήταν το πρώτο βήμα. Μιλώντας για αυτό συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα”.

Μετά από βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο για τον εθισμό της μετατράπηκε σε ηρωίδα για άλλους ανθρώπους που υποφέρουν και θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτή τη συνήθεια.

“Δεν πίστευα ότι θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση. Έχω λάβει εκατοντάδες συγκινητικά σχόλια από γυναίκες που βιώνουν το ίδιο για χρόνια.

Πολλοί δεν σκέφτονται ότι οι κοπέλες μπορούν να εθιστούν στο πορνό αλλά αποτελεί πρόβλημα και για τα δύο φύλα. Ελπίζω ότι θα βοηθήσω. Μιλώντας για το πρόβλημα κάνεις το πρώτο βήμα”.


Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε