Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το σκοτεινό μυστικό πίσω από 8 αθώες φωτογραφίες

Το σκοτεινό μυστικό πίσω από 8 αθώες φωτογραφίες

Σε μια φωτογραφία απαθανατίζεται μια στιγμή. Αποτυπώνει χαρούμενες, λυπημένες και αξέχαστες στιγμές. Δεν γνωρίζουμε όμως ποτέ τι θα φέρει η επόμενη στιγμή ή το μέλλον για τους πρωταγωνιστές τους και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτές οι φωτογραφίες, που αποτυπώνουν ανέμελες και ευτυχισμένες στιγμές, κρύβουν και από ένα πολύ σκοτεινό και τρομακτικό μυστικό.

Αυτός είναι ο Tyler Hadley. Δολοφόνησε τους γονείς του και επί τρεις ώρες καθάριζε από το αίμα το σημείο του εγκλήματος. Στη συνέχεια αποφάσισε να καλέσει φίλους και γνωστούς του και να κάνει πάρτι. Από αυτό το πάρτι είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από το Heavens Gate Cult. Είχαν πειστεί από τον ηγέτη τους ότι ο κόσμος θα τελειώσει. Προκειμένου να μεταφερθούν από διαστημόπλοιο, έπρεπε να αυτοκτονήσουν.

Μια φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του στις 15 Αυγούστου 1998. Στιγμές αργότερα εξερράγη το κόκκινο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας 29 ανθρώπους. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί από τον "Real IRA".

Το δίχρονο αγοράκι είναι ο Jame Bulger. Αυτή είναι η τελευταία του φωτογραφία προτού απαχθεί από τους δύο 10χρονους που τον βασάνισαν και τον δολοφόνησαν. Τα αγόρια, που επίσης φαίνονται στη φωτογραφία, συνελήφθησαν και είναι οι νεότεροι καταδικασμένοι για δολοφονία στη σύγχρονη ιστορία της Αγγλίας.

Αυτή η φωτογραφία του Travis Alexander τραβήχτηκε από την κοπέλα του. Είναι η τελευταία του φωτογραφία. Μετά τη λήψη, τον μαχαίρωσε και τον δολοφόνησε.

Μια τυπική σχολική φωτογραφία. Προσέξτε τα δύο νέα παιδιά στην επάνω αριστερή γωνία που κάνουν με τα χέρια τους ότι σημαδεύουν με όπλο τον φακό. Είναι ο Dylan Klebold και ο Eric Harris, οι υπεύθυνοι της σφαγής του Columbine. Είναι η φωτογραφία της τάξης τους το 1999.

Οι κλόουν έχουν συνδεθεί πολλές φορές με τον τρόμο. Ποιος όμως θα φανταζόταν ότι ο Pogo ήταν ο serial killer και βιαστής John Wayne Gacy; Ενώ εργαζόταν ως Pogo εκείνη την ημέρα, είχε δολοφονήσει 30 νεαρούς τη δεκαετία του 1970.

Θαυμαστής ζητά από τον John Lennon να του υπογράψει ένα αυτόγραφο. Δεν φανταζόταν ότι ο Mark David Chapman θα ήταν ο άνθρωπος που τελικά θα τον δολοφονούσε.

Πηγή: sliptalk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε