Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τάλα Αλαμουντίν: Η αδερφή της κας Κλούνεϊ είναι η νέα… Πίπα Μίντλετον! (ΦΩΤΟ)

Τάλα Αλαμουντίν: Η αδερφή της κας Κλούνεϊ είναι η νέα… Πίπα Μίντλετον! (ΦΩΤΟ)

Η Αμάλ Αλαμουντίν ήταν το πρόσωπο των ημερών την… προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας του γάμου της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τα βρετανικά ΜΜΕ έτρεξαν να την συγκρίνουν με την Κέιτ Μίντελτον. Τώρα, σειρά έχει η αδερφή της, Τάλα!

Εκείνη, δεν την συγκρίνουν φυσικά με την δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά με την αδερφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, που είχε… “κλέψει” την παράσταση στον πριγκιπικό γάμο με το εφαρμοστό λευκό φόρεμά της.

Τάλα Αλαμουντίν, πέρα από ένα… ατυχηματάκι που είχε στο γάμο της χρονιάς στη Βενετία όταν το φόρεμά της σηκώθηκε λίγο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, δεν επισκίασε την αδερφή της. Είχε… προλάβει ο γαμπρός άλλωστε.


Όμως τις τελευταίες μέρες τα διεθνή ΜΜΕ έχουν γεμίσει φωτογραφίες της όμορφης αδερφής της κυρίας Κλούνεϊ , με τον τίτλο που συνοδεύει τα αφιερώματα να είναι σχεδόν… κοινός: Η νέα Πίπα Μίντλετον.


Η αλήθεια είναι πως είναι εντυπωσιακή. Ψηλή, μελαχρινή, καλλίγραμμη και μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού, της Μια. Το 12χρονο κορίτσι είχε… αποστολή στο γάμο της θείας της να τη βοηθήσει με την ουρά του νυφικού της, αλλά επειδή ήταν βαριά χρειάστηκε και τη βοήθεια της μαμάς της, σύμφωνα με το Vogue.


Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Nagi Hamiyeh, ο οποίος έχει τις επιχειρήσεις του στη Σιγκαπούρη και για χάρη του εκείνη άφησε τη Νέα Υόρκη. Δεν είναι σαφές αν είναι ακόμη παντρεμένη μαζί του, αφού υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι σε διάσταση κι εκείνη σε σοβαρή σχέση με άλλον άνδρα.


Έχει σπουδάσει στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ που εδρεύει στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπειρος: Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνει έρχεται στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης – Τα σχέδια της Αμαλ Αλαμουντίν!

George Clooney – Amal Alamuddin: Νέο γαμήλιο party στην Αγγλία!

Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμαλ Αλαμουντίν: Η φωτογραφία – δώρο στους καλεσμένους του γάμου τους

Στην Αθήνα η κα Κλούνεϊ – Θα μας φέρει πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα η Αμάλ Αλαμουντίν;

George Clooney – Amal Alamuddin: Η πρώτη βόλτα ως νιόπαντροι!

George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου του στη Βενετία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε