Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Δυναστεία έρχεται στη μεγάλη οθόνη!

Τον καιρό που τη βλέπαμε αλλάζαμε κανάλια στην τηλεόραση με το χέρι. Τώρα θα την ξαναδούμε μάλλον με dolby surround.

Η Έστερ και ο Ρίτσαρντ Σαπίρο δημιουργοί της Δυναστείας σκοπεύουν να κάνουν τη δημοφιλή σαπουνόπερα της δεκαετίας του 90, ταινία για τη μεγάλη οθόνη.

Όπως λένε, η ιδέα ήταν της κόρης τους Φλόρι που σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ταινία όσα “είχαν γίνει” πριν το σήριαλ. Δηλαδή η ταινία θα είχε να κάνει με τον έρωτα της “Αλέξις” (Τζόαν Κόλλινς) με τον Μπλέικ Κάρινγκτον (Τζον Φόρσαιθ) και θα ξεκινά με τον Μπλέικ να μαθαίνει ότι πρόκειται να κληρονομήσει την πετρελαϊκή περιουσία της οικογένειάς του.

Ο Ρίτσαρντ Σαπίρο δηλώνει ότι βρήκε πολύ καλή την ιδέα ωστόσο όπως αναφέρει δεν βρήκαν ενδιαφέρον από κάποια εταιρεία παραγωγής. Τότε σκέφτηκαν να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι την ιδέα της ταινίας. “Και τελικά θα την κάνουμε εμείς” λέει.

Όπως θυμόμαστε, η σειρά είχε να κάνει με τον διαρκή πόλεμο μεταξύ της “δηλητηριώδους” μελαχροινής Αλέξις – πρώην σύζυγος- και της καλής ξανθιάς Κρύσταλ -νυν σύζυγος- γύρω από την καρδιά και την περιουσία του Μπλέικ Κάρινγκτον. Έμεινε στην…. ιστορία για τα τεράστια χτενίσματα και τις τεράστιες βάτες, αλλά και για τα φοβερά καπέλα της Τζόαν Κόλινς.

Χαρακτηριστική σκηνή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε