Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η γυμνάστρια “γύμναζε” την… 14χρονη μαθήτρια της!

Σάλος σε σχολείο του Τέξας των ΗΠΑ από την είδηση ότι καθηγήτρια γυμναστικής είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια της!  Βίντεο.

Η 26χρονη γυμνάστρια σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης, Rebecca Rose Delagarza, για οκτώ τουλάχιστον μήνες διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια της, με την οποία είχε σεξουαλικές επαφές στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου.
 
Η 26χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως ύποπτη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια. Σύμφωνα με την μαρτυρία που τέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η γυμνάστρια και η μαθήτρια έκαναν στοματικό σεξ και χρησιμοποιούσαν και ερωτικά βοηθήματα…
 
Επίσης έχουν καταγραφεί 22.400 μηνύματα (sms) και 3.800 τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια των οκτώ μηνών, «σε όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, ακόμα και κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
 
Συνάδελφοι της γυμνάστριας κατέθεσαν πως η 26χρονη μαζί με την 14χρονη ήταν συνεχώς μαζί. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν συνάντηση της γυμνάστριας με την μαθήτρια στο γραφείο της πρώτης, η οποία διήρκεσε 4 ώρες. Η γυμνάστρια έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται η ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.


 

 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε