Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η κάπα του Σούπερμαν σε δημοπρασία

Μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων της συλλογής είναι ένα κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε η Λαίδη Νταιάνα τον Ιούνιο του 1997.

Η μπέρτα του Σούπερμαν, μια χρυσή αλυσίδα του Ελβις Πρίσλεϊ, ένα κόσμημα της Λαίδης Νταϊάνα είναι μερικά από τα αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με τον πολιτισμό του 20ου αιώνα και πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία απόψε τη Νέα Υόρκη.

Πολλά ετερόκλητα αντικείμενα, περιλαμβάνονται στην συλλογή και θα εκτεθεί ενώπιον του κοινού στο ξενοδοχείο Γκουερνσέι του Μανχάταν, ενω οι ενδιφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν και στον ιστότοπο του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο.

Οι πλάκες που κρατούσε ο Τσάρλτον Ηστον στη χολιγουντιανή παραγωγή “Οι 10 εντολές” και η χρυσή αλυσίδα του Ελβις, μαζί με μια συλλογή από ανέκδοτες φωτογραφίες των μουσικών Τζον Λένον, Μικ Τζάγκερ και του Τζιμ Χέντριξ.

Μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων της συλλογής είναι ένα κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε η Λαίδη Νταιάνα τον Ιούνιο του 1997, δύο μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο της σε τροχαίο στο Παρίσι, και αναμένεται ότι η τιμή του θα κυμανθεί από 1,5 έως 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η χρυσή αλυσίδα του Ελβις Πρίσλεϊ που του την έκανε δώρο θαυμαστής του το 1963, είναι 14 καρατίων και στολισμένη με 48 διαμάντια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε