Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κόρη του Καντάφι Αίσα και τα παραμύθια για τη μετά θάνατον ζωή – Δείτε φωτογραφίες

Στην Αίσα Καντάφι, τη κόρη του συνταγματάρχη , αρέσει να λέει παραμύθια στα τρία μικρά παιδιά της που έχουν σχέση με τη μετά θάνατον ζωή.

Στη φωτογραφία η Αίσα σε παιδική ηλικία με το πατέρα της νέο και  πανίσχυρο ηγέτη της Λιβύης. Προφανώς δεν θα προλάβαινε να της πει παραμύθια. Ειδικά για τη μετά θάματον ζωή.

Η Αίσα λέει αυτά τα παραμύθια στα παιδιά της για ” να είναι έτοιμα», λέει, «γιατί σε καιρό πολέμου ποτέ δεν ξέρεις πότε ένας πύραυλος ή μια βόμβα θα μπορούσε να σε χτυπήσει, και να έρθει το τέλος».

Σε μια σπάνια συνέντευξή της η Αίσα Καντάφι, 36 ετών , καταρτισμένη δικηγόρος που κάποτε εργαζόταν για τη νομική ομάδα υπεράσπισης του Σαντάμ Χουσεΐν, προσφέρει μια αναλαμπή στην μοιρολατρική νοοτροπία της όλο και πιο απομονωμένης οικογένειάς της.

Χαρακτηρίζει τους αντάρτες «τρομοκράτες».

Όταν πιέζεται επανειλημμένα να απαντήσει σχετικά με το πώς η οικογένειά της θα μπορούσε να μείνει στην εξουσία, λέει «έχουμε μια μεγάλη ελπίδα στον Θεό.”

Η κ. Καντάφι έχει εμφανισθεί δημόσια δύο φορές μετά από τους βομβαρδισμούς. Σπάνια εμφανίζεται κι ακόμη πιο σπάνια μιλάει.
Έχοντας την εμπειρία της ως εθελοντής στην ομάδα υπεράσπισης του Σαντάμ Χουσεΐν κάνει παραλληλισμούς.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε