Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η κόρη του Σβαρτσενέγκερ… συγγραφέας

Η 20χρονη Κάθριν ξεκίνησε τη δική της καριέρα γράφοντας ένα βιβλίο για τους έφηβους.

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, η μεγαλύτερη κόρη του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξεκίνησε τη δική της πορεία προς τη δημοσιότητα, εκδίδοντας τον το βιβλίο με τίτλο “Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty”, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους εφήβους που αντιμετωπίζουν διαταραχές στην πρόσληψη τροφής, προβλήματα αυτοεκτίμησης ή τούς απασχολούν θέματα σε σχέση με την εικόνα τους.

Το βιβλίο, Θα κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοσιογραφικής σχολής στη Νότια Καλιφόρνια στην οποία φοιτά η Κάθριν Σβάρτσενέγκερ. Η ίδια δήλωσε ότι θέλησε να γράψει το βιβλίο όταν άκουσε τις 8χρονες εξαδέλφες της να εκφράζουν ανησυχίες για τα παραπανίσια κιλά τους και για την καθόλου σέξι εικόνα τους.

    “Θέλω τα κορίτσια να διαβάσουν το βιβλίο και να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους και κυρίως να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι όμορφες ανεξάρτητα από τις διαστάσεις τους. Δε χρειάζεται να είναι πολύ αδύνατες για να αισθάνονται όμορφες. Θέλω ν΄αλλάξω αυτήν την αντίληψη των κοριτσιών”, τόνισε.

    Η Κάθριν πρόσθεσε ότι οι γονείς της είναι αυστηροί, αλλά ταυτόχρονα στηρίζουν τα παιδιά τους και ότι από τον πατέρα της έμαθε να αρκείται σε λίγο φαγητό καθημερινά.

    Η Κάθριν ακολουθεί το παράδειγμα της μητέρας της. Η Μαρία Σράιβερ, ανηψιά του δολοφονημένου Τζον Φ. Κένεντι, εργάσθηκε για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος και έχει γράψει πολλά βιβλία.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε