Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Μαντόνα για Ομπάμα: “έχουμε ένα μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο” – Βίντεο

Η Μαντόνα για Ομπάμα: “έχουμε ένα μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο” – Βίντεο

Πήρε το μικρόφωνο, αλλά όχι για να τραγουδήσει, ήταν η ώρα για την πολιτική παρέμβαση.

Το video με τη βασίλισσα της ποπ από τη συναυλία της στο Verizon Center στην Ουάσιγκτον τα λέει όλα.

Η Μαντόνα λοιπόν ακούγεται να λέει “Είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο…έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο…σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, οπότε στηρίξτε τον”…

Το video έχει προκαλέσει σάλο, πολλοί έσπευσαν να θυμίσουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι μουσουλμάνος, ότι η Μαντόνα προσπάθησε να κάνει κακό στον πρόεδρο στην κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας κλπ.

Απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε στα μίντια όταν ανέβηκε το επίμαχο βίντεο στο YouTube, η Μαντόνα εξέδωσε χθες Τρίτη ανακοίνωση, μέσω της εκπροσώπου της, στην οποία τονίζει ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.

“Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος–παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα του σε ποιόν προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική”, είπε η Μαντόνα.

Απ’ το περιβάλλον της Μαντόνα πάλι, πολλοί θύμισαν ότι στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε