Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Μελάνια Τραμπ χούφτωσε την Σάρα Νετανιάχου [pics, vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Έκανε το “θαύμα” της και πάλι η Μελάνια Τραμπ. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να γίνει κεντρικό θέμα στα διεθνή Μέσα… καθώς “χούφτωσε” την Πρώτη Κυρία του Ισραήλ Σάρα Νετανιάχου. Δείτε παρακάτω τη φωτό που αποκάλυψε το “μακρύ” χέρι της Μελάνια.

 

Η αλήθεια είναι ότι την Τετάρτη (15.02.2017) η Μελάνια Τραμπ απέδειξε πως μπορεί να σταθεί στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία. Υποδέχτηκε μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ  τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του, Σάρα, στον Λευκό Οίκο και κατάφερε να μαγέψει όσους την είδαν από κοντά.

Όλοι μιλούσαν για την υπέρλαμπρη Μελάνια, η οποία αποδείχθηκε πολύ καλή οικοδέσποινα. Βέβαια, μάλλον ήταν παραπάνω “φιλική” από όσο θα έπρεπε. Και αυτό γιατί όταν τα δυο ζευγάρια προχώρησαν προς τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια ούτε λίγο ούτε πολύ χούφτωσε την Πρώτη Κυρία του Ισραήλ.

Μελάνια Τραμπ: Υπέρλαμπρη! Το “σταυροπόδι” της Πρώτης Κυρίας [pics]

Ο φακός φυσικά κατέγραψε το “πιπεράτο” περιστατικό και ήδη η φωτογραφία με το χούφτωμα έχει γίνει viral. Και πως να μην γίνει, αφού από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήλθε…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε