Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μπετανκούρ μηνύει την κόρη της για κακοποίηση!

ΦΩΤΟ REUTERS

Διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Λιλιάν Μπετανκούρ και την κόρη της, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή να σκεπάσει μείζον σκάνδαλο στη Γαλλία.

Οι δικηγόροι της κληρονόμου της L’ Oreal και πλουσιότερης γυναίκας στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η απόπειρα της κόρης της Φρανσουάζ Μάγιερς Μπετενκούρ να κριθεί η μητέρα της διανοητικά ασταθής, ισοδυναμεί με ηθική βία.

Η Φρανσουάζ Μπετανκούρ από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον της μητέρας της, την εκμεταλλεύονται και εκείνη δεν είναι διανοητικά ακατάλληλη για να φροντίσει την περιουσία της. Φημολογείται ότι η Λιλιάν Μπετανκούρ έχει δώσει στον διάσημο φωτογράφο Φρανσουά Μαρί Μπανιέ περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε δώρα τα τελευταία 20 χρόνια! Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η περιουσία της ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια ευρω.

Και όλα αυτά ενώ η περιουσία της Μπετανκούρ βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών δικαστικών ερευνών. Μια από αυτές αφορά και τις φημολογούμενες παράνομες δωρεές στην προεκλογική καμπάνια του Νικολά Σαρκοζί στις εκλογές του 2007.

Διαβάστε επίσης για το σκάνδαλο Μπετανκούρ

Σάλος στη Γαλλία για τα χρήματα στο Σαρκοζί από την κληρονομο της L’ Oreal

O Νικολά πήγαινε συχνά στους Μπετανκούρ και έπαιρνε το φακελάκι του!

Ξεκίνησε δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο Μπετανκούρ

Έφοδος της αστυνομίας στα σπίτια της χρυσής κληρονόμου της L’ Oreal

Συλλήψεις για το σκάνδαλο Μπετανκούρ 

Η Μπετανκούρ κατέθεσε αλλά στην… έπαυλή της!

Αστυνομική έρευνα στο σπίτι της κόρης της Λ.Μπετανκούρ

Στα γραφεία του κόμματος Σαρκοζί ανδρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε