Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ναόμι Κάμπελ…καταζητείται για ξυλοδαρμό

Το αυτοκίνητο της Ναόμι Κάμπελ παρατημένο. ΦΩΤΟ REUTERS
Το αυτοκίνητο της Ναόμι Κάμπελ παρατημένο. ΦΩΤΟ REUTERS

 

Tο γνωστό μοντέλο και πάλι έκανε το “θαύμα” του!

 

Η Ναόμι Κάμπελ αναζητείται για ανάκριση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά την καταγγελία του οδηγού της ότι του επιτέθηκε.
 
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι η 39χρονη σούπερμοντελ κατηγορείται ότι χτύπησε, γύρω στις 3.00 το πρωί, τον οδηγό της από πίσω και τον τραυμάτισε στο κεφάλι καθώς εκείνος προσέκρουσε στο τιμόνι του αυτοκινήτου.
 
Στο μεταξύ η αστυνομία έφτασε στο σημείο του συμβάντος στο κέντρο του Μανχάταν από όπου η Κάμπελ είχε φύγει με τα πόδια. ” Ο οδηγός δήλωσε ότι ένας μικρός μώλωπας και ένα πρήξιμο που υπάρχει κάτω από το δεξί του μάτι προκλήθηκε από αυτήν” αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωση της. ” Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί της”, συνεχίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
Η Κάμπελ θα συνεργαστεί με τη θέληση της με την αστυνομία δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τζεφ Ρέιμοντ. ” Πρέπει να εκδοθεί σύντομα μια απόφαση,” αναφέρεται στη ανακοίνωση και συνεχίζεται ” θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία όταν την κοιτάξουμε στα μάτια”.
 
Το 2008 η Κάμπελ είχε καταδικαστεί από δικαστήριο του Λονδίνου σε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας όταν κρίθηκε ένοχη για επίθεση σε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου, όταν ανακάλυψε ότι μετά από αεροπορικό της ταξίδι είχε χαθεί μια από τις βαλίτσες της.
 
Επίσης η Κάμπελ είχε περάσει πέντε ημέρες σφουγγαρίζοντας πατώματα και καθαρίζοντας τουαλέτες στα πλαίσια εκτέλεσης ποινής για παροχή κοινωνικής εργασίας στη Νέα Υόρκη το 2007 γιατί είχε πετάξει το κινητό της τηλέφωνο στην οικιακή της βοηθό κατά τη διάρκεια λογομαχίας για ένα τζιν παντελόνι. Επίσης της είχε επιβληθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε