Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Νικόλ σκότωσε 16 ανθρώπους

Η Νικόλ σκότωσε 16 ανθρώπους
Χάος αφήνει στο πέρασμα της η τροπική καταιγίδα Νικόλ. 16 οι νεκροί…

Στους 12 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Νικόλ από τη Τζαμάικα, ενώ άλλα τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι η καταιγίδα θα πλήξει τις ακτές του Ατλαντικού από τη Νότια Καρολίνα μέχρι τη Νέα Αγγλία.
 
Η καταιγίδα Νικόλ αναπτύχθηκε ως ένα μικρό φαινόμενο, μόλις για έξι ώρες την Τετάρτη, αλλά συνοδευόταν από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στη Τζαμάϊκα, τα Νησιά Κάιμαν, την Κούβα, τη Φλόριντα και τις Μπαχάμες. Τα κατάλοιπα της καταιγίδας κινούνται προς τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, όπου αναμένονται κυρίως θυελλώδεις άνεμοι.
 
Πάντως το περασμένο 24ωρο τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βόρεια Καρολίνα λόγω της καταιγίδας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από κεντρικό αυτοκινητόδρομο, την ώρα σφοδρής βροχόπτωσης και έπεσε σε ένα κανάλι.
 
Στην ορεινή Τζαμάικα, ύστερα από τρεις ημέρες καταρρακτωδών βροχοπτώσεων λόγω της καταιγίδας, έγιναν πλημμύρες, στις οποίες αποδίδεται ο θάνατος δώδεκα ανθρώπων. Αγνοείτα δε, η τύχη άλλων οκτώ, που εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκροί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε