Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Ντεμί Μουρ γράφει για την… Ντέμι Μουρ!

Η Ντεμί Μουρ γράφει για την… Ντέμι Μουρ!

 Όλα όσα θέλατε να μάθετε για την γοητευτική διάσημη ηθοποιό θα τα μάθετε από πρώτο χέρι. Δηλαδή από την ίδια.

 

Τις λεπτομέρειες των τριών γάμων της, αλλά και της καριέρας της στη σόουμπιζ, αποφάσισε να αποκαλύψει η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, η οποία συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο HarperCollins για την έκδοση της αυτοβιογραφίας της.

Το βιβλίο θα εκδοθεί το 2012 και σύμφωνα με πληροφορίες ο οίκος απέσπασε τα δικαιώματα καταβάλλοντας περισσότερα από 2 εκατ. δολάρια.

Η 47χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη μέσα τις ταινίες «Ghost» και «Ανήθικη Πρόταση», αλλά και λόγω της πολυτάραχης προσωπικής της ζωής.

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως αντιμετώπιζε προβλήματα στην εφηβεία της, εξαιτίας της αλκοολικής μητέρας της Βιρτζίνια Κινγκ, η οποία πέθανε το 1998 από καρκίνο του εγκεφάλου.

Η Μουρ ήταν μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το 1991 ήταν η πρώτη που τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνή και έγκυος για το εξώφυλλο του Vanity Fair.

Πρώτος της σύζυγος ήταν ο μουσικός Φρέντι Μουρ. Ο γάμος τους διήρκεσε πέντε χρόνια και η Ντεμί κράτησε το επίθετό του. Το 1987 παντρεύτηκε τον Μπρους Γουίλις, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες και το 2005 παντρεύτηκε τον -κατά 15 χρόνια μικρότερό της- Αστον Κούτσερ.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε