Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η νύφη το’ σκασε τρέχοντας – Δείτε το video

Η νύφη το’ σκασε τρέχοντας – Δείτε το video
Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ο νεαρός Βέλγος υποψήφιος γαμπρός ήθελε να κάνει την πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.
 

Ο νεαρός πήρε το μικρόφωνο από τον υπεύθυνο του γηπέδου και μετά από μία σύντομη εισαγωγή γονάτισε μπροστά στην κοπέλα του και σε χιλιάδες θεατές και της ζήτησε να παντρευτούν.
 

Η κοπέλα στην αρχή ξαφνιάστηκε και όταν κατάλαβε τι της ετοίμαζε ο καλός της, πήρε το βλέμμα τρομαγμένου πουλιού και αμέσως μετά εξαφανίστηκε τρέχοντας αφήνοντας τον φίλο της αμήχανο, ρεζιλεμένο και γονατιστό με ένα δαχτυλίδι στο χέρι, δίπλα από τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές που περίμεναν το νεαρό να συνέλθει από το σοκ ώστε να αρχίσει ο αγώνας.

Δύσκολα ο νεαρός θα ξαναπατήσει στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, Σερκλ Μπρυζ, μετά από τέτοιο στραπάτσο μπροστά μάλιστα στα μάτια των φίλων του, αλλά δεν θα μπορεί να κρυφτεί και πουθενά αφού τον αγώνα τον έδειχνε η τηλεόραση αλλά κυρίως γιατί το video αυτό το είδαν στο διαδίκτυο 300.000 άνθρωποι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε