Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η πιο εκπληκτική φωτογραφία του Ομπάμα!

Η πιο εκπληκτική φωτογραφία του Ομπάμα!

Ο Μπαράκ Ομπάμα στο ξεκίνημά του ενέπνευσε πολύ κόσμο, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες γωνιες του πλανήτη.

Το γεγονός ότι η Αμερική αποκτούσε τον πρώτο της μαύρο Πρόεδρο, ήταν κοσμοιστορικό γεγονός. Σε ατομικό επίπεδο η εκλογή του διαφορετικού σήμαινε πολλά για τον καθένα, ανάλογα με τα βιώματά του.

Αυτό θέλησε να μοιραστεί και η διακεκριμένη φωτογράφος Ελίζαμπεθ Μεσίνα, η οποία με μια ανοικτή επιστολή της προς τον αμερικανό Πρόεδρο του περιγράφει όλα όσα έζησε, κι εκείνη και τα παιδιά της το 2008, βλέποντας την ιστορία να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους.

Τα παιδιά της είναι μικρά όπως λέει αλλά τα έβαζε ακόμα και τότε να βλέπουν τις ομιλίες του Ομπάμα μήπως κάτι και τους μείνει και ας μην καταλάβαιναν.

Κι αυτό γιατί ανήκουν σε μια πολυφυλετική οικογένεια, που όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπιζόταν σαν κάτι ιδιαίτερο, ενώ δεν ήταν. Η εκλογή όμως τους άλλαξε την ζωή.

Όπως εξηγεί η Ελίζαμπεθ Μεσίνα, η ζωή του 5χρονου τότε, γιού της άλλαξε γιατί μπορούσε να δει τον εαυτό του μέσα από τον Ομπάμα. Εβλεπε έναν άνθρωπο του ίδιου χρώματος στο ανώτατο αξίωμα να κάνει πολύ εύκολα όλα όσα εκεινος και οι μαύροι αμερικάνοι δεν  μπορούσαν μέχρι τότε να κάνουν.

Όπως λέει η ίδια, θεωρεί ότι είναι σχεδόν αδύνατον να γνωρίσει μια ημέρα ο γιός της τον Ομπάμα, αλλά αποφάσισε να δείξει μέσα από τον φακό της την επίδραση που είχε ο αμερικανός Πρόεδρος στο παιδί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο χωριό του Ομπάμα στην Κένυα πανηγυρίζουν ήδη!

 

Ποια ισοπαλία; Όλα δείχνουν ότι θα νικήσει ο Ομπάμα!

 

“Ναι” Ομπάμα σε νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε