Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Πίπα Μίντλετον παντρεύεται και αντιγράφει την Κέιτ! “Αντάρτικο” ο Πρίγκιπας Χάρι, παρανυφάκι η Σάρλοτ!

Φωτογραφία αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

– Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της χρονιάς! Η Πίπα Μίντλετον παντρεύεται τον πολυεκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους
– Οι κακές γλώσσες λένε πως πολλές από τις επιλογές της είναι… επηρεασμένες από τον γάμο της αδελφής της, Κέιτ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!
– Ο Πρίγκιπας Χάρι κάνει του… κεφαλιού του και θα πάει στο γάμο με την σύντροφό του, ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ!
– Τα παιδιά του Ουίλιαμ θα συμμετέχουν στην τελετή η οποία θα γίνει νωρίς για να πάρουν μετά τον… υπνάκο τους!
– Το πανάκριβο νυφικό, το δεύτερο φόρεμα της δεξίωσης και όλο το παρασκήνιο ενός γάμου που απασχολεί μια ολόκληρη χώρα

Το φόρεμα έχει παραδοθεί κι ένα γιγαντιαίο θερμοκήπιο αξίας 100.000 λιρών έχει “στηθεί” στον… κήπο της οικείας των Middleton. Οι λεπτομέρειες του σημερινού γάμου κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο η Daily Mail είναι εδώ για να αποκαλύψει τι πρόκειται να συμβεί στο γάμο της χρονιάς!

Την αντιγράφει;

Η μικρή αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, παντρεύεται σήμερα και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει… κανένα άλλο θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτό, πάντως, που λένε οι καλά γνωρίζοντες, είναι πως υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο… deja vu σχετικά με τον λαμπερό γάμο.

Φαίνεται πως η Πίπα ακολούθησε τις συμβουλές της αδελφής της, Δούκισσας του Κέμπριτζ και συζύγου του Πρίγκιπσα Ουίλιαμ, για την δική της ιδιαίτερη μέρα, μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, Τζέιμς Μάθιους.

Η Πίπα Μίντλετον με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέιμς Μάθιους / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Από τα φορέματα των παρανύμφων, το δεύτερο δικό της φόρεμα, αλλά και το ανεπίσημο δείπνο… στα όρθια, η ημέρα μοιάζει εκπληκτικά ίδια με την βασιλική γαμήλια τελετή του Ουίλιαμ με την Κέιτ, πίσω το 2011.

Τα… πριγκιπόπουλα καθορίζουν την ώρα!

Η διάρκειας 60 λεπτών γαμήλια τελετή της Πίπα Μίντλετον θα ξεκινήσει… ασυνήθιστα νωρίς, δηλαδή στις 13:30 (σ.σ. ώρα Ελλάδας).

Ουίλιαμ και Κέτι με τα παιδιά τους / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Της Κέιτ είχε ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, με τις ώρες του γάμου να έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα δύο… πριγκιπόπουλα που θα συμμετέχουν και δεν είναι άλλα από τα ανιψάκια της Πίπα, τον Πρίγκιπα Τζωρτζ και τη μικρή αδελφή του, Σάρλοτ, που θα συμμετέχουν στην τελετή και συνεπώς μετά θα πρέπει να πάρουν τον… υπνάκο τους!

Η μικρή Σάρλοτ / Φωτογραφία: Reuters

Ο πρίγκιπας George / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όλα αυτά βέβαια έχουν προκαλέσει και αντιδράσεις, αφού πολλοί είναι οι καλεσμένοι που φέρονται να είναι “ιδιαίτερα ενοχλημένοι” με την προοπτική μιας τόσο… μακράς ημέρας, αφού ο προγραμματισμός ξεκινά τόσο νωρίς και η συνέχεια φυσικά θα είναι ανάλογη της “βαρύτητας” του γάμου.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο μεγάλος αδελφός των δύο γυναικών, Τζέιμς, ο οποίος κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσει τη δυσλεξία του και να διαβάσει ένα μήνυμα στο γάμο της Κέιτ, θα κάνει το ίδιο και στον σημερινό γάμο, με τη βοήθεια της μητέρας τους, Κάρολ.

Ντεκόρ, φόρεμα, πανάκριβες γόβες

Όσον αφορά στο ντεκόρ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στολισμός θα γίνει με κρίνα, με την όλη διακόσμηση να έχει αναλάβει ο άνθρωπος που είχε επιμεληθεί και το γάμο της Κέιτ, ενώ οι καλεσμένοι θα κάτσουν σε επώνυμες, στυλάτες λευκές καρέκλες.

Η Πίπα διαφοροποιείται από την αδελφή της μόνο στο φόρεμα, αφού επέλεξε τον διάσημο βρετανό σχεδιαστή Giles Deacon, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίασε για την… νυφούλα μια δημιουργία η οποία φυσικά πέρασε από την έγκριση των δύο αδελφών!

“Η Πίπα ήθελε κάτι κλασικό, αλλά και κάπως τολμηρό για να αντανακλά την προσωπικότητά της” λέει μια φίλη της, με το γαμήλιο φόρεμα να κοστολογείται στις 40.000 λίρες και την Πίπα να το συνδυάζει με χειροποίητες γόβες Manolo Blahnik. Όπως και η αδελφή της, η Πίπα θα φορέσει ένα δεύτερο φόρεμα στην δεξίωση που θα ακολουθήσει, δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή.

Η Πίπα Μίντλετον στο γάμο της Κέιτ / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι καλεσμένοι και το “δώρο” στους παπαράτσι!

120 θα είναι οι καλεσμένοι στη γαμήλια τελετή, κάτι που μοιάζει με… λεπτομέρεια μπροστά στους 1.900 που έδωσαν το παρών στο γάμο της Κέιτ, με την Πίπα να έχει καλέσει ακόμη 300 ανθρώπους στη δεξίωση (η Κέιτ είχε καλέσει 600).

Ένα ακόμη ενδιαφέρον κομμάτι του γάμου θα είναι και η… παραβίαση του άγραφου κανόνα “no ring no bring”, που σημαίνει πως όποιος δεν είναι παντρεμένος δεν επιτρέπεται να συνοδεύεται στο γάμο από το άλλο του μισό.

Η “παραβίαση” λοιπόν αφορά στον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος φαίνεται πως αγνοεί την “εντολή” της Πίπα και θα συνοδεύεται… κανονικότατα από την σύντροφό του, τη γνωστή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο αδελφός της Πίπα, Τζέιμς, που θα συνοδεύεται από την Ντόνα Ερ.

Η πανέμορφη σύντροφος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: Facebook - Meghan Markle

Η πανέμορφη σύντροφος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: Facebook - Meghan Markle

Η Πίπα Μίντλετον με τον αδελφό της, Τζέιμς / Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Άλλο που δεν… ήθελαν τα μέσα ενημέρωσης και οι φωτογράφοι, αφού αυτό μοιάζει ως ιδανικό “κερασάκι στην τούρτα” μιας ημέρας γεμάτης από πληροφορίες για τον γάμο της χρονιάς στην Αγγλία.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε