Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“ Η πλειοψηφία των καθολικών κληρικών είναι καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι”

Σοκάρει με τις καταγγελίες του στο SPIEGEL ο David Berger,ομοφυλόφιλος κατά δήλωση του,ο οποίος παραιτήθηκε από την υψηλόβαθμη θέση που κατείχε ως ανώτατος θεολόγος στην Καθολική Εκκλησία.

Όπως εξηγεί από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει ιερέας,όμως δεν μπορούσε να ζήσει με την απαγόρευση της αγαμίας.
 
“Άκουγα απάνθρωπες απόψεις,εξυμνούσαν για παράδειγμα τον Χίτλερ γιατί συγκέντρωνε και δολοφονούσε ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.Δεν άντεξα άλλο τους δεξιών φρονημάτων ιερείς,ανώτατης τάξης που συναντιόνταν σε επαύλεις και πολυτελή ξενοδοχεία,κάπνιζαν χοντρά πούρα πίνοντας πανάκριβα κόκκινα κρασιά και συζητούσαν για την παγκόσμια συνωμοσία των Εβραίων αλλά και πως θα διώξουν τους ομοφυλόφιλους από την εκκλησία ενώ ήταν οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι με τρανό παράδειγμα τον επίσκοπο Walter Mixa και την παρέα του που είχαν παρατσούκλια όπως λαγουδάκι μου”.
 
Ο θεολόγος καταγγέλει πως όταν μαθεύτηκε,στους υψηλούς κύκλους της εκκλησίας που συναναστρεφότανε,ότι είναι ομοφυλόφιλος,η καριέρα του απογειώθηκε και ταυτόχρονα πολλαπλασιάστηκαν τα τυχαία χάδια σε αυτόν και οι γεμάτες υπονοούμενα λάγνες ματιές.
 
“Και όμως οι ίδιοι ήταν ακραιφνείς ομοφοβικοί επειδή ήταν καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι”καταλήγει στην συνέντευξη του ο θεολόγος που παραιτήθηκε από τη θέση του επειδή όπως λέει τους σιχάθηκε.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε