Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ρωσία έκλεισε την πόρτα στην Κύπρο – Καμία απολύτως βοήθεια

Η Ρωσία έκλεισε την πόρτα στην Κύπρο – Καμία απολύτως βοήθεια

Ένα μετά το άλλο τα σενάρια σωτηρίας της Κύπρου, ναυαγούν, ενώ η κυβέρνηση είναι απομονωμένη διπλωματικά σε όλη την Ε.Ε, έχοντας να αντιμετωπίσει θηρία

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών Μ. Σαρρή στη Ρωσία, αφού μετά από επαναλαμβανόμενους διπλωματικούς και πολιτικούς ελιγμούς, με αξιωματούχους του Κρεμλίνου να διαμηνύουν στον Κύπριο Υπουργό, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν κατά ουσιαστικό τρόπο την Κυπριακή Δημοκρατία, ενημερώνοντας τον παράλληλα, ότι για το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν, είναι μια μικρή επιμήκυνση των υφιστάμενων δανείων.

Τα παιχνίδια στην σκακιέρα δίνουν και παίρνουν μετά και την χθεσινή δήλωση Ρώσων αξιωματούχων, ότι δεν θα ρισκάρουν τις καλές σχέσεις τους με την Ε.Ε., στην όποια εξάγουν το 40% της παράγωγης ρωσικού φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Οικονομικών, ολοκλήρωσε άδοξα τις επαφές τους στην Ρωσία και επιστέφει άμεσα στη Κύπρο, χωρίς κάτι χειροπιαστό, αφού το σωσίβιο που περιμέναμε δεν ήρθε ποτέ, παρά τις φρούδες ελπίδες που τρέφαμε ακόμα και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμα τα νέα νομοσχέδια της Κύπρου για να μην χρεοκοπήσει η χώρα – Για τη Λαϊκή προβλέπουν εξυγίανση αλλά με εκποίηση περιουσιών των πολιτών

Οι όροι της ΕΕ στην Κύπρο! – “Κούρεμα αλλιώς λίρα”, διαμηνύει αξιωματούχος!

Τελεσίγραφο από την ΕΚΤ στην Κύπρο: Ρευστότητα μέχρι τις 25 Μαρτίου – Μετά χρεοκοπείτε!

Το Reuters αποκαλύπτει: Σε τηλεδιάσκεψη οι ευρωπαίοι συζήτησαν το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από την ευρωζώνη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε