Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Σάρα Πέιλιν σκοτώνει ζώα μπροστά στην κάμερα!

Η Σάρα Πέιλιν σκοτώνει ζώα μπροστά στην κάμερα!

Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική αντιπροεδρία έχει εξαγριώσει τις φιλοζωικές οργανώσεις. Δείτε το βίντεο.

Η Σάρα Πέιλιν παρουσιάζει φέτος την δική της εκπομπή στην τηλεόραση με τίτλο “Η Αλάσκα της Σάρα Πέιλιν” και διασκεδάζει τον κόσμο κάνωντας πεζοπορία, ψαρεύοντας και όχι μόνο!

Πολλές από τις εκπομπές της έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις διότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων παραβιάζει περιβαλλοντικούς κανόνες και εισβάλει σε προστατευμένες περιοχές. Στην τελευταία εκπομπή μάλιστα η παρουσιάστρια- πολιτικός φορώντας κυνηγετική στολή σκότωσε μπροστά στην κάμερα έναν τάρανδο.

Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τις φιλοζωικές οργανώσεις και ο αντιπρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης Peta κατήγγειλε ότι η Πέιλιν παρόλο στο παρελθόν ήταν κυβερνήτης της Αλάσκα,  στρέφεται στη βία και το αίμα έτσι ώστε το κοινό να παρακολουθήσει το βαρετό ριάλιτι που παρουσιάζει στην τηλεόραση. “Τα νούμερά της ωστόσο είναι τόσο νεκρά όσο και τα καημένα ζωάκια που πυροβολεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε