Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η στιγμή που ο Ομπάμα μαθαίνει για το μακελειό στο Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ)

Η στιγμή που ο Ομπάμα μαθαίνει για το μακελειό στο Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ)

Τη συγκλονιστική φωτογραφία έδωσε στον Τύπο ο Λευκός Οίκος. Είναι η στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα μαθαίνει για το λουτρό αίματος στο σχολείο Sandy Hook του Νιούταουν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ακουμπά σε ένα καναπέ. Έχει τα χέρια του σταυρωμένα, το κεφάλι σκυμμένο και τα μάτια κλειστά. Η θλίψη είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπο του μαθαίνοντας πως 20 παιδάκια ηλικίας 5 έως 7 ετών και έξι ενήλικες εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

Μπροστά του στέκεται ο Τζον Μπρέναν, ο αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφαλείας, ο άνθρωπος που ανέλαβε να τον ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, την ίδια μέρα που οι μαθητές που επέζησαν από το φονικό αμόκ του 20χρονου Άνταμ Λάνζα στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν επέστρεψαν για πρώτη φορά στις τάξεις τους, μετά το μακελειό.
REUTERS
REUTERS
Το κτίριο που στέγαζε το Sandy Hook δεν άνοιξε. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στο Chalk Hill School, της πόλης Μονρό. Το σχολείο μετονομάστηκε σε Sandy Hook Elementary School.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άδυτα του Λευκού Οίκου! (ΦΩΤΟ)

“Αντίο γαλάζια μου μάτια” – Ράγισαν καρδιές στις πρώτες κηδείες των θυμάτων του Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν φέτος στο Νιουτάουν – ΦΩΤΟ

Η Ellen DeGeneres αφιέρωσε κλαίγοντας την εκπομπή της στο ματωμένο Νιούταουν

Κονέκτικατ: η συγκινητική ιστορία της δασκάλας που σώθηκε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε