Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η συγγνώμη της Τριερβελέρ για το μήνυμα κατά της Σεγκολέν

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου και πια κατάλαβε ότι δεν είναι απλή πολίτης. Γι’ αυτό αφενός εγκαταλείπει τα σχέδια για δική της τηλεοπτική εκπομπή κι αφετέρου ζήτησε –με τον τρόπο της- συγγνώμη από την… πρώην του Φρανσουά Ολάντ!

Το μήνυμα συμπαράστασης, μέσω twitter, προς τον αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ (και αντάρτη των Σοσιαλιστών) στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές έφερε τη Βαλερί Τριερβελέρ αντιμέτωπη με τον ίδιο τον Ολάντ, τα παιδιά του, το κόμμα του και τον γαλλικό Τύπο. Μήνες μετά και αφού βγήκε από τον… πάγο, η πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποφάσισε να μιλήσει για το ατόπημά της.

Παραδέχτηκε ότι το μήνυμα υποστήριξης προς τον Ολιβιέ Φαλορνί, ήταν σφάλμα. “Υπήρξα αδέξια αφού ερμηνεύθηκε εσφαλμένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πλέον δεν ήμουν μία απλή πολίτης. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί”, είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ouest-France.

Αλλά, επειδή οι παλιές… αγάπες δεν ξεχνιούνται, φρόντισε να προσθέσει με νόημα: “Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, δεν βλέπω πώς το να μιλά κανείς γι’ αυτήν είναι ταμπού. Όπως δεν είναι ταμπού για τον Φρανσουά να διασταυρωθεί μαζί της στη Νέα Υόρκη”, είπε. Αλλά για το τελευταίο μάλλον πρέπει να μιλήσει με τον ίδιο τον Ολάντ, που την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη άλλαξε δρόμο όταν είδε -στην έδρα του ΟΗΕ- τη μητέρα τον τεσσάρων παιδιών του…

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι τα σχέδιά της για εκπομπή στην τηλεόραση, ματαιώνονται. Η Βαλερί Τριερβελέρ παρουσίαζε στο τηλεοπτικό δίκτυο Direct 8, που ανήκε στον όμιλο Μπολορέ και πλέον ανήκει στο Canal+, πολιτικές και πολιτιστικές εκπομπές, αλλά αναγκάσθηκε να σταματήσει μετά την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ.

“Με την Direct 8 όπου εργαζόμουν εδώ και επτά χρόνια, είχαμε φαντασθεί ένα ή δύο ντοκιμαντέρ για μεγάλα θέματα, όπως η εκπαίδευση των κοριτσιών στον κόσμο ή τα δημογραφικά προβλήματα”, εξήγησε και πρόσθεσε ότι κατανοεί πως “το να είσαι η σύντροφος του προέδρου και να εργάζεσαι για ένα τηλεοπτικό δίκτυο μπορεί να δημιουργήσει ερωτήματα έως και πρόβλημα. Για τον λόγο αυτόν δεν έδωσα συνέχεια στα σχέδια αυτά”.

Όταν ερωτήθηκε για τον μέλλον της ως δημοσιογράφου, η Βαλερί Τριερβελέρ δήλωσε ότι είναι δημοσιογράφος του Paris Match από 22 ετών, όπου διατηρεί μία πολιτιστική στήλη που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. “Έχω την ευθύνη των παιδιών μου και δεν βλέπω πώς θα ανταποκρινόμουν χωρίς μισθό”, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπου φύγει – φύγει ο Ολάντ για να μην συναντήσει τη Σεγκολέν!

Η μεγάλη επιστροφή της Βαλερί Τριερβελέρ

Μετά το σάλο η Τριερβελέρ υπόσχεται να προσέχει με το twitter

Συνεχίζεται η υπόθεση Twittergate με τον Ολάντ να γίνεται έξαλλος!

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

Η Τριερβελέρ… νίκησε τη Σεγκολέν! – «Προδοσία» καταγγέλλει η Ρουαγιάλ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε