Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η συγκινητική εξομολόγηση για την αγάπη στην πρώην γυναίκα του

Η συγκινητική εξομολόγηση για την αγάπη στην πρώην γυναίκα του

Με έναν υπέροχο τρόπο επέλεξε να εξηγήσει στον κόσμο γιατί συνεχίζει να ενδιαφέρεται και να βοηθά την πρώην γυναίκα του ο Billy Flynn Gadbois, δίνοντας ένα τρυφερό παράδειγμα σε όλους μας.

Σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε πως ξύπνησε νωρίς για να αγοράσει λουλούδια, κάρτες και υλικά για πρωινό ώστε τα παιδιά του να κάνουν έκπληξη στη μαμά τους και πρώην γυναίκα του στα γενέθλιά της.

“Είναι συνηθισμένο να με ρωτάνε γιατί ακόμα κάνω πράγματα για εκείνη συνέχεια. Αυτό με ενοχλεί και έτσι θα απαντήσω σε όλους. Μεγαλώνω δύο μικρούς άντρες. Το παράδειγμα που δίνω με το πώς συμπεριφέρομαι στη μητέρα τους θα επηρεάσει σημαντικό τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται στις γυναίκες και την αντίληψή τους για τις σχέσεις”.

Ο 36χρονος ήθελε να τονίσει πως ένα διαζύγιο δεν θα έπρεπε να δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα του ενός για τον άλλο που συνήθως προκαλούν άσχημες συμπεριφορές μπροστά στα παιδιά.

“Αποφασίσαμε ότι θα συνεργαστούμε στο μεγάλωμα των παιδιών μας. Θεωρούμε ότι είναι πραγματικά σημαντικό να δείχνουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο μπροστά στα παιδιά μας. Τα παιδιά θέλουν να φροντίζουν τους γονείς τους και δεν μπορούν να το κάνουν από μόνα τους. Οπότε αν είναι η Μέρα της Μητέρας και ένα παιδί δεν έχει να δώσει κάτι στη μητέρα του δεν είναι τόσο όμορφο”.

Αυτό ισχύει και τις δύο πλευρές. Στην Ημέρα του Πατέρα η πρώην σύζυγός του θα βοηθήσει τους δύο γιους τους, ηλικίας 4 και 8, να του πάρουν δώρο. Η ειρηνική κοινή επιμέλεια μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο είναι βέβαια μερικές πιο εύκολη στα λόγια παρά στην πράξη, με τον Gadbois ωστόσο να πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο.

“Το διαζύγιο μπορεί πραγματικά να βγάλει τον χειρότερο εαυτό ενός ανθρώπου και χρειάζεται πολύ δουλειά για να καταφέρεις να δημιουργήσεις μια τέτοια σχέση και να μεγαλώνεις από κοινού με τέτοιο τρόπο τα παιδιά σου”.

Ο 36χρονος δικηγόρος και μοντέλο είχε γράψει το μήνυμα τον περασμένο Οκτώβριο αλλά έγινε πρόσφατα viral όταν κοινοποιήθηκε από τη σελίδα στο facebook Love What Matters.

Πηγή: Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε