Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σύντροφος του Όλαντ τσαντίστηκε γιατί την έκαναν… εξώφυλλο!

ΦΩΤΟ REUTERS

Έξαλλη έγινε η Βαλερί Τριερβελέρ γιατί το Paris Match, το περιοδικό όπου εργάζεται από το 1989, «τόλμησε» να τη βάλει στο εξώφυλλο του!

Η 47χρονη δημοσιογράφος και σύντροφος του σοσιαλιστή υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας «έκραξε» το περιοδικό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Αιτία η επιλογή να χρησιμοποιηθεί μια κοινή της φωτογραφία με τον Φρανουά Ολάντ.

“Μπράβο στο Paris Match για τον σεξισμό του την ημέρα των δικαιωμάτων της γυναίκας. Η σκέψη μου είναι σε όλες τις θυμωμένες γυναίκες”, έγραψε.

«Τι σοκ να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του ίδιου του περιοδικού σου. Θυμός που ανακαλύπτεις τη χρήση φωτογραφιών χωρίς τη συμφωνία μου και χωρίς καν να έχω προειδοποιηθεί» πρόσθεσε.

Υπό τον τίτλο «Το γοητευτικό ατού του Φρανσουά Ολάντ, Γέννηση του έρωτά τους. Αφήγηση» το Paris Match αφιερώνει πολλές σελίδες, με πολλές φωτογραφίες, στη Βαλερί Τριερβελέρ και στη σχέση της με τον σοσιαλιστή ηγέτη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για τις συντρόφους υποψηφίων, από τη δημοσιογράφο Κονστάνς Βεργκαρά, η οποία έχει συνεργαστεί με το περιοδικό.

Το Νοέμβριο, το Paris Match είχε ανακοινώσει πως αποφάσισαν από κοινού με την Τριερβελέρ να μην συμμετέχει πλέον «στη συλλογική ζωή» του περιοδικού, δηλαδή στις συσκέψεις της σύνταξης και το κλείσιμο της ύλης για όσο διαρκεί η εκστρατεία.

Η Τριερβελέρ είχε τότε δηλώσει πως με τη στάση της αυτή απαντά στο γεγονός ότι «από δημοσιογράφος, έγινα θέμα για το Paris Match και αυτό γινόταν περίπλοκο».

«Δεν μπορεί να στερούνται ένα θέμα και η ιδέα είναι να μην μπορώ να παρέμβω, κυρίως στη σύσκεψη της σύνταξης», αν το περιοδικό αποφάσιζε για παράδειγμα να βάλει εκείνη και το σύντροφό της στο εξώφυλλο, είχε εξηγήσει.

Στο βιβλίο της «Βαλερί, Κάρλα, Σεσιλιά, Μπερναντέτ και οι άλλες σε εκστρατεία», η Κονστάνς Βεργκαρά αναφέρεται στις συντρόφους υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και στην Βαλερί Τριερβελέρ.

Η 47χρονη δημοσιογράφος, για τα μάτια της οποίας ο Όλαντ διέλυσε τη 30χρονη σχέση του με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υποψήφια για την προεδρία το 2007 και μητέρα των παιδιών του, είναι διαζευγμένη και μητέρα τριών έφηβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρκοζί: «Αν δεν εκλεγώ, εγκαταλείπω την πολιτική!»

Ούτε να δει δεν θέλει η Μέρκελ τον Ολάντ

Ολάντ: «Δε θα μας πει η Μέρκελ ποιον θα ψηφίσουν οι Γάλλοι!»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε