Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η τελευταία φωτογραφία της τάξης που θέρισε ο μακελάρης του Κονέκτικατ

Φωτογραφία από τη Daily Mail
Φωτογραφία από τη Daily Mail

Άλλα χαμογελαστά, άλλα σοβαρά, άλλα «κουμπωμένα». Όλα ξένοιαστα, αθώα, άσπιλα. Είναι τα πρόσωπα των παιδιών που έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες του Άνταμ Λανζα στο σχολείο Sandy Hook του Νιούταουν.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που έβγαλαν οι μαθητές της πρώτης τάξης του αιματοβαμμένου σχολείου. Τραβήχτηκε πριν από μερικούς μήνες. Κανείς δε μπορούσε να ξέρει τι θα επακολουθούσε. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι μερικούς μήνες μετά, αυτά τα παιδάκια δε θα ζούσαν.

Πως δε θα έβγαζαν φωτογραφία αποφοίτησης, την παραδοσιακή φωτογραφία στο χορό των αποφοίτων, φωτογραφία από το γάμο τους.

Είναι η φωτογραφία 15 εκ των θυμάτων του 20χρονου Άνταμ Λάνζα. Μαζί τους, έχασε τη ζωή της και η αναπληρώτρια δασκάλα τους, η 30χρονη Λορέν Ρούσο.
Υπάρχει μόνο ένα κοριτσάκι, στο κέντρο της φωτογραφίας, που σύμφωνα με τη Daily Mail δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του και κανείς δεν ξέρει αν έχει επιζήσει ή όχι.
Φωτογραφία από τη Daily Mail
Ίσως να είναι το γενναίο κοριτσάκι που είχε την ψυχραιμία να προσποιηθεί πως ήταν νεκρή και να κρυφτεί κάτω από τα άψυχα κορμάκια των συμμαθητών της για να σωθεί από τη δολοφονική μανία του μακελάρη.

Από τη φωτογραφία απουσιάζει η μικρή Έμιλι Πάρκερ, ένα ακόμη από τα θύματα του φονικού αμόκ του Λάνζα. Σύμφωνα με τον πατέρα της, δεν είχε πάει σχολείο την ημέρα που βγήκε η φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαφανίστηκαν από facebook και twitter τα λόμπι υπερ της οπλοκατοχής!

Οι τελευταίες στιγμές των θυμάτων του μακελάρη του Κονέκτικατ – Μαρτυρίες για τον ηρωισμό παιδιών και δασκάλων

Συνωμοσία ή σύμπτωση; Το σχολείο του μακελειού στο Κονέκτικατ αναφερόταν στην τελευταία ταινία του Batman (VIDEO)

Κι όμως! Κοριτσάκι 6,5 ετών προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρό την ώρα που ο μακελάρης του Κονέκτικατ Ανταμ Λάνζα εκτελούσε δίπλα του τους συμμαθητές του!

Άρχισε να πυροβολεί σε νοσοκομείο – Ήθελε να μιμηθεί το μακελειό στο Κονέκτικατ

Αυτή είναι η γυναίκα που όπλισε το χέρι του μακελάρη του Κονέκτικατ – Η μητέρα του Ανταμ Λάνζα τον ώθησε στο αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης τάξης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε