Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τζούλιαν Μουρ γίνεται… Σάρα Πέιλιν – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τζούλιαν Μουρ ως Σάρα Πέιλιν μαζί με τον ηθοποιό Εντ Χάρις. ΦΩΤΟ REUTERS

Τζούλιαν Μουρ εναντίον Σάρα Πέιλιν. Ποια θα κερδίσει; Θα φανεί το ερχόμενο Σάββατο.

 Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ ενσαρκώνει, μιμούμενη εντυπωσιακά, την υπερσυντηρητική, πρώην υποψήφια αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν, σε μια τηλεταινία που θα μεταδοθεί το Σάββατο στο κανάλι HBO και αφορά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2008 στις ΗΠΑ.

    Η πρώτη προβολή της ταινίας θα γίνει σήμερα στην Ουασινγκτον. Η Πέιλιν την έχει ήδη καταδικάσει, χωρίς να την έχει δει.

    Η ταινία “Game Change” (Αλλαγή παιχνιδιού”), αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία του 2008, όταν ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν επέλεξε για υποψήφια αντιπρόεδρο την άγνωστη κυβερνήτρια της Αλάσκας. Πολύ σύντομα, όμως, η Πέιλιν γελοιοποιήθηκε από τις γκάφες που έκανε και πολλοί ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τους Ρεπουμπλικάνους λόγω της αμφιλεγόμενης προσωπικότητάς της.

    Στην ταινία η Πέιλιν εμφανίζεται να έχει πάθει νευρική κρίση πριν από μια τηλεμαχία. Η ίδια είπε ότι δεν σκοπεύει να δει την ταινία. “Μιλήσαμε (με τον Μακέιν) και παρατηρήσαμε ότι τα ψέματα του Χόλιγουντ παραμένουν ψέματα”, πρόσθεσε μιλώντας στο κανάλι Fox News. Υποστήριξε μάλιστα ότι η ταινία, την παραγωγή της οποίας είχε αναλάβει ο Τομ Χανκς, έχει ως απώτερο στόχο να προβάλει τον Μπαράκ Ομπάμα γιατί το κανάλι HBO είναι “πολύ αριστερό” και “ευνοεί” τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

    Ο Μακέιν πήρε, επίσης, αποστάσεις από την ταινία γιατί “βασίζεται σε ένα βιβλίο γεμάτο με ανώνυμες μαρτυρίες και πράγματα που δεν έγιναν ποτέ”, όπως είπε στο κανάλι CBS News. Όμως ο πρώην υπεύθυνος της στρατηγικής του, ο Στιβ Σμίτ, που ήταν σύμβουλος στο φιλμ, διαβεβαίωσε ότι η ταινία “αφηγείται την αλήθεια” για την προεκλογική εκστρατεία.

    Η Τζούλιαν Μουρ πάντως έχει ήδη πάρει τα εύσημα για την ερμηνεία της αφού κατάφερε να μιμηθεί την προφορά, το στυλ και τις κινήσεις της Πέιλιν με εντυπωσιακό τρόπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε