Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η βασιλομήτωρ δεν ήθελε να ακούει το όνομα Νταϊάνα! Απαγόρευσε να λέγεται μπροστά της!

Η βασιλομήτωρ δεν ήθελε να ακούει το όνομα Νταϊάνα! Απαγόρευσε να λέγεται μπροστά της!

Ο χωρισμός του Καρόλου και της Νταϊάνα είχε φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι, με τη βασιλομήτωρ Ελισάβετ να απαγορεύει ακόμα και να ακούγεται μπροστά της το όνομα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Ακόμα και το προσωπικό στο παλάτι έπρεπε να πάρει πλευρά μετά τον χωρισμό του Καρόλου από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως αποκαλύπτει ο colin Burgess. Σε μια από τις ανεπίσημες συνομιλίες τους ρώτησε τη βασιλομήτωρ αν είχε δει το ντοκιμαντέρ του Jonathan Dimbleby για τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ήταν η συνέντευξη στην οποία ο πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε πως ήταν άπιστος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η ερώτησή του την πάγωσε. “Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην τα συζητήσουμε”, του είπε χαρακτηριστικά με το βλέμμα της να έχει παγώσει.

Εννοούσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έπρεπε να κάνει τη συνέντευξη και πως δεν έπρεπε να τη ρωτήσει για αυτό. Ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα γιατί ο Κάρολος ήταν το πιο αγαπημένο της εγγόνι και είχε καλύτερη σχέση μαζί της παρά με τη μητέρα του Ελισάβετ. Όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να την πλησιάσει και για αυτό κάθε φορά που τον έβλεπε ο Κάρολος του μιλούσε για τη γιαγιά του, αλλά ποτέ για τη μητέρα του.

Ενώ η βασιλομήτωρ αγαπούσε πολύ τον πρίγκιπα Κάρολο, δεν ήθελε καθόλου την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μόλις χώρισαν με τον Κάρολο απαγόρευσε να ακούγεται μπροστά της το όνομά της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε