Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάζει… αυτοκίνητο! ΦΩΤΟ

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάζει… αυτοκίνητο! ΦΩΤΟ

Μετά τα ρούχα αποφάσισε να σχεδιάσει τη καινούργια έκδοση του αυτοκινήτου Range Rover…

Η βρετανή σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ υπογράφει την καινούργια έκδοση του αυτοκινήτου Range Rover, που ονομάζεται “Evoque”. “Έμεινα πολύ πιστή στον εαυτό μου. Σχεδίασα ένα αυτοκίνητο που θέλω να οδηγήσω, ένα αυτοκίνητο που νομίζω ότι και ο Ντέιβιντ ( ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ) θέλει να οδηγήσει”, είπε στο Ρόιτερς η πρώην τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής στο Πεκίνο, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες προώθησης του οχήματος.

“Θεωρώ ότι παρότι οι γυναίκες θα οδηγήσουν αυτό το αυτοκίνητο, έχει μια αρσενική πτυχή. Νομίζω ότι είναι πολύ χαλαρό”, πρόσθεσε και τόνισε ότι παρότι δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κάτι τέτοιο, διδάχτηκε “πάρα πολλά” από την εμπειρία αυτή.

Η Μπέκαμ είπε ότι αναζήτησε έμπνευση σε πολλές πηγές. “Εκανα μεγάλη έρευνα και όχι μόνο σε αυτοκίνητα–παλιά και νέα–αλλά και σε σκάφη, αεροπλάνα, κινηματογραφικούς αστέρες και διάφορες τοποθεσίες”, είπε η ίδια.

Η ειδική έκδοση “Evoque” κοστίζει 80.000 στερλίνες (129.000 δολάρια), δύο φορές περισσότερο από το κανονικό μοντέλο. Θα κατασκευαστούν μόνο 200, τα πρώτα εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο στην Κίνα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε