Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ίρμα: Φλαμίνγκο εγκατέλειψαν ζωολογικό πάρκο για να βρουν καταφύγιο

Τυφώνας Ίρμα

Το ζωολογικό πάρκο του Μαϊάμι εγκατέλειψαν τα φλαμίνγκο προκειμένου να σωθούν από τον κυκλώνα Ίρμα. Οι εικόνες της “βιβλικής” καταστροφής συγκλονίζουν.

Εγκατέλειψαν το ζωολογικό πάρκο του Μαϊάμι τα φλαμίνγκο που πριν τον κυκλώνα Ίρμα, χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο, επισκέπτονταν το πάρκο για να τα δουν από κοντά.

Τα ροζ εξωτικά ζώα στάθηκαν σε σειρά και ακολούθησαν τον υπεύθυνο που τους μετέφερε σε καταφύγιο, προκειμένου να σωθούν από την “Ίρμα” και την καταστροφή που έμελλε να αφήσει πίσω της.

Σύμφωνα με την Telegraph, τα φλαμίνγκο περπατούσαν δύο δύο για να μεταφερθούν σε εσωτερικό χώρο ασφαλείας λίγο πριν ο κυκλώνας Ίρμα καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του. Όλα τα ζώα του ζωολογικού πάρκου μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε καταφύγια σε μέρη ολόκληρης της Φλόριντα.

Μία γυναίκα μάλιστα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μια φωτογραφία που ο φίλος της πήρε δύο φλαμίνγκο και τα μετέφερε στην αίθουσα πλυντηρίων του στο Key West, ώστε να σωθούν όταν η “Ίρμα” ξέσπασε.

Η Φλόριντα θρηνεί 3 θύματα ενώ το νερό έχει κατακλύσει τους δρόμους του Μαϊάμι, δημιουργώντας «βιβλικές» εικόνες. Αφού σάρωσε το αρχιπέλαγος Κις, ο κυκλώνας κατευθύνθηκε προς τις δυτικές ακτές της πολιτείας με ταχύτητα 13 χιλιομέτρων την ώρα, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC). Ήδη το Μαϊάμι έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη…

Δείτε το βίντεο με τη μεταφορά των φλαμίγκο:

https://www.youtube.com/watch?v=M3KEE8pijUA

Πηγή βίντεο: Information TV

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις