Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ισόβια στον πατέρα που σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του

Δεν έπεισε τους δικαστές ότι έριξε το αυτοκίνητο στη λίμνη επειδή τον έπιασε βήχας!

Ο Αυστραλός Ρόμπερτ Φάρκουασον βρέθηκε για δεύτερη φορά ένοχος για τον θάνατο των τριών του παιδιών (Τζέι 10 ετών – Τάϊλερ 7 ετών – Μπέιλι 2 ετών)
 
Ο παιδοκτόνος,ανήμερα της γιορτής του Πατέρα και καθώς επέστρεφε τα τρία του παιδιά, στην πρώην σύζυγό του, έπεσε με το όχημά του σε λίμνη που βρισκόταν παραπλεύρως δρόμου, κοντά στο Τζιλόνγκ. Και τα τρία παιδιά πνίγηκαν και ο ίδιος ισχυριζόταν πως είναι αθώος.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε τρεις φορές ισόβια για τη δολοφονία των τριών αγοριών του, αλλά η υπόθεση δεν τελεσιδίκησε μια ςκαι ο δράστρης “ανακάλυψε” παρατυπίες στη δίκη και προσέφυγε στο Εφετείο.
Μάλιστα αφέθηκε ελέυθερος καταβάλοντας εγγύηση 200.000 δολαρίων Αυστραλίας με τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα.
 
Τελικά το δικαστήριο αανακοίνωσε την ενοχή του Ρόμπερτ Φάρκουασον, ο οποίος οδήγησε τα τρία του παιδιά στο θάνατο, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του.
 
Ο Φάρκουασον μέχρι σήμερα δήλωνε αθώος για τον τραγικό θάνατο των παιδιών του, λέγοντας ότι έπαθε κρίση βήχοντας και αυτός ήταν ο λόγος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε