Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Jay Z: Μιλά για το ξύλο που έφαγε από την αδερφή της Beyonce [vid]

JAY Z BEYONCE SOLANGE

Μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες στη Beyonce, ο Jay Z μιλά και για το ξύλο που έφαγε σε ασανσέρ από την αδερφή της.

Ήταν πριν λίγα χρόνια που οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας απαθανάτισαν τον επικό καβγά τους μέσα σε ασανσέρ. Η Solange Knowles χτυπά με μανία τον Jay Z. Η Beyonce πάλι παραμένει ατάραχη. Δεν κάνει κυριολεκτικά τίποτα.

Ο Jay Z μιλά για πρώτη φορά για τον καβγά του με την Solange Knowles. Ήταν, όπως αποκάλυψε, η πρώτη φορά που μάλωναν. Ο 47χρονος σύζυγος της Beyonce δεχόταν τα χτυπήματα της Solange, με μόνο έναν σωματοφύλακα να προσπαθεί να την κρατήσει μακριά του.

https://www.youtube.com/watch?v=kY7W6cwaW88

“Έχω σαν αδερφή μου την αδερφή της Beyonce”

Ο διάσημος ράπερ επιμένει ότι αυτός ήταν ο πρώτος και μοναδικός καβγάς με τη Solange. Όλα έγιναν σε ένα ασανσέρ μετά το Met Gala το 2014. Επισημαίνει πως το περιστατικό αυτό δεν απεικονίζει τη σχέση τους.

“Είχαμα πάντα μια υπέροχη σχέση. Μάλωνα με τα αδέρφια μου και τσακωνόμουν όλη μου τη ζωή. Απλά συμβαίνει και επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε παίρνει διαστάσεις. Αλλά δεν ήταν τίποτα. Είχαμε για πρώτη φορά μια διαφωνία”, τόνισε ο Jay Z σε νέα συνέντευξή του.

Τα πράγματα ανάμεσα στον Jay Z και την αδερφή της Beyonce είναι, όπως αναφέρει, πολύ καλά και σημειώνει πως τη θεωρεί αδερφή του. “Πριν και μετά το περαστατικό είμαστε μια χαρά. Είναι σαν αδερφή μου. Θα την προστατεύσω. Αυτή είναι αδερφή μου. Όχι κουνιάδα μου. Αδερφή μου”.

Το βίντεο από την κάμερα του ανελκυστήρα διέρρευσε στο TMZ, με ένα ιδιωτικό σκάνδαλο να παίρνει απίστευτες διαστάσεις. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Jay Z 4:44 φέρεται να παραπέμπει στην απίστευτη σκηνή. Αυτό γιατί η διεύθυνση του Le Bain, μπαρ του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου, είναι η 444 West 13th Street.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη κάνει πρωτοσέλιδα καθώς ο Jay Z μίλησε και για τη διαμάχη του με τον άλλοτε καλύτερό του φίλο και συνεργάτη Kanye West. “Πληγώνεσαι επειδή μιλά συνέχεια για σένα σε μια σκηνή. Αλλά αυτό που πραγματικά με πλήγωσε είναι ότι δεν μπορείς να φέρνεις σε όλο αυτό το παιδί ή τη γυναίκα μου. Έχουμε ξεπεράσει μεγαλύτερα θέματα αλλά το πήγε στην οικογένειά μου και αυτό είναι πρόβλημα για μένα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις