Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καλύτερα στην υγεία της η αμερικανίδα βουλευτής που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Καταλήγοντας δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της κ. Γκίφορντς η οποία ανταποκρίνεται ήδη σε απλές εντολές των γιατρών

Η αμερικανίδα βουλευτής Γκαμπριέλ Γκίφορντς που τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι κατά την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στο Τουσόν της Αριζόνας λαμβάνει σταδιακά μειωμένες δόσεις καταπραϋντικών και αντιδρά όλο και πιο καλά, ανακοινώθηκε από έναν από τους θεράποντες γιατρούς της.

Σε συνέντευξη Τύπου ο δόκτωρ Πίτερ Ρι, χειρουργός- τραυματιολόγος του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου του Τουσόν δήλωσε αισιόδοξος για την κατάσταση της υγείας της 40χρονης βουλευτού.

“Τα πράγματα προς το παρόν πηγαίνουν προς το καλύτερο αλλά με πολύ αργό ρυθμό όμως μπορεί σύντομα να υπάρξει ταχεία πρόοδος. Ωστόσο μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει και μια κακή εξέλιξη και να γυρίσουν όλα προς το κακό” ανέφερε ο δόκτωρ Ρι, που διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κακή εξέλιξη.

Καταλήγοντας δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της κ. Γκίφορντς η οποία ανταποκρίνεται ήδη σε απλές εντολές των γιατρών, όπως να κουνάει τα χέρια της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε