Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Καμπανάκι” τα επεισόδια για τη Βρετανία

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μπερμιγχαμ για να διαδηλώσουν ειρηνικά ενάντια στη βία των τελευταίων ημερών

Η βρετανική κυβέρνηση θα αποκαταστήσει τη “διαλυμένη κοινωνία” για να εμποδίσει μια επανάληψη των χειρότερων ταραχών που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες, θα είναι το μήνυμα του Πρωθυπουργού που στα αποσπάσματα της ομιλίας του που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναφέρει:
“Αυτό ήταν ένα καμπανάκι για τη χώρα μας. Τα κοινωνικά προβλήματα διογκώνονταν επί δεκαετίες και τώρα έγινε η έκρηξη. Οπως ο λαός απαιτεί να αντιμετωπίζονται αυστηρά και θαρραλέα οι εγκληματίες, έτσι απαιτεί να βρούμε λύση στα προβλήματα αυτά”, αναμένεται να τονίσει στην ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν νωρίτερα στη δημοσιότητα.
Ο πατέρας του ενός εκ των τριών νεαρών που παρασύθηκαν από αυτοκίνητο και έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη ενώ προσπαθούσαν να σώσουν την περιουσία τους από ταραξίες που προέβαιναν σε λεηλασίες στην πόλη αυτή , δήλωσε ότι “τού έδωσε δύναμη” το γεγονός ότι τόσα πολλά διαφορετικά μέλη της κοινότητας συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε