Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κανονικά οι πτήσεις της Qantas

Κανονικά οι πτήσεις της Qantas
Όλες οι εσωτερικές και η πλειοψηφία των διεθνών πτήσεων πραγματοποιούνται κανονικά σήμερα ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η αυστραλιανή εταιρεία Qantas ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποιούνται όλες οι εσωτερικές και η πλειοψηφία των διεθνών πτήσεων, μετά την απόφαση επιτροπής διαιτησίας να διατάξει το τέλος των εργατικών κινητοποιήσεων που δημιούργησαν προβλήματα σε δεκάδες χιλιάδες επιβάτες τις τελευταίες εβδομάδες και ανάγκασαν την εταιρεία να καθηλώσει τα αεροσκάφη της στο έδαφος το Σαββατοκύριακο.
 
“Οι ταξιδιώτες που έχουν κλείσει θέσεις για πτήσεις από το απόγευμα σήμερα (Τρίτη) και μετά, πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο”, ανακοίνωσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.
 
Έχοντας εμπλακεί σε μια αντιπαράθεση με τα συνδικάτα σχετικά με την αναδιάρθρωση της εταιρείας, ο διευθυντής της ‘Αλαν Τζόις αποφάσισε το Σάββατο να καθηλώσει στο έδαφος όλα τα αεροσκάφη με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 447 πτήσεις από 22 αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, του Λονδίνου, ακόμα και του Λος Άντζελες και περίπου 70.000 επιβάτες να μην μπορέσουν να φτάσουν στον προορισμό τους.
 
Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν καθηλώσει τα αεροσκάφη της ότι οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων των εργαζομένων τής στοίχισαν 68 εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια (51,2 εκατομμύρια ευρώ).
 
Η Qantas, η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας και η πέμπτη στον κόσμο με το μεγαλύτερο αριθμό επιβατών, ετοιμάζεται να διαπανήσει εκατομμύρια δολάρια σε μια διαφημιστική εκστρατεία για να αποκαταστήσει την εικόνα της, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε