Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καραμπινιέρος για κλάματα και με καλλιέργεια μαριχουάνας

Σα να μην είχε αστυνομικό ήταν το χωριό δέκα χρόνια. Ο καραμπινιέρος ήταν σα να μην υπήχρε. Και μάλλον όλα είχαν την εξήγηση τους.

O 46χρονος υπαξιωματικός των καραμπινιέρων, συνελήφθη στο χωριό Γκρότε Ντι Κάτρο, (περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης), με την κατηγορία ότι διατηρούσε μικρή καλλιέργεια μαριχουάνας, με δεκαεπτά συνολικά φυτά.

Ο καραμπινιέρος ήταν υπεύθυνος, εδώ και δέκα χρόνια για την τήρηση της δημόσιας τάξης στο Γκρότε Ντι Κάστρο (κοντά στην πόλη Βιτέρμπο) και σύμφωνα με ανακριτές, είχε οργανώσει την παράνομη καλλιέργεια σε συνεργασία με τον 36χρονο αδελφό του.

Εντυπωσιακά είναι όσα είπαν στους ιταλούς δημοσιογράφους οι κάτοικοι του Γκρόττε Ντι Κάστρο αλλά και ο δήμαρχος του χωριού, Άντζελο Μπενφάντι.

Ο τελευταίος είπε χαρακτηριστικά: “από τότε που ο κύριος αυτός ανέλαβε την το τοπικό τμήμα των καραμπινιέρων, πριν δέκα χρόνια, αισθανθήκαμε ότι μείναμε χωρίς όργανα της τάξης. Δεν μπορούσα γνωρίζω τίποτα σχετικά με τις παράλληλες δραστηριότητές του -πρόσθεσε ο δήμαρχος- αλλά η ραθυμία του ήταν πράγματι εντυπωσιακή”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε