Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κάρολος – Καμίλα με κάτι από… Νταϊάνα – Τι (άλλο) τους ενώνει [pics]

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Τρεις άνθρωποι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συνδέονται. Ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η κάποτε ερωμένη του και νυν σύζυγός του, Καμίλα. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται πως αυτά τα τρία πρόσωπα, συνδέονται. Και αυτή τη φορά, με έναν άκρως περίεργο τρόπο.

Το ότι ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα αλλά ήταν πάντα ερωτευμένος με την Καμίλα. Παντρεύτηκε κι εκείνη αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν να βλέπονται. Η ερωτική τους ιστορία έγινε φυσικά πρωτοσέλιδο στα βρετανικά tabloids και τα όσα έγιναν είναι λίγο έως πολύ γνωστά.

Τελικά, ο Κάρολος παντρεύτηκε την Καμίλα, η οποία σήμερα 17 Ιουλίου, συμπληρώνει τα 70 της χρόνια. Με αφορμή τα 70α γενέθλιά της, η πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η δούκισσα της Κουρνουάλης Καμίλα αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο πορτραίτο. Και εδώ μπαίνει ο “παράγοντας” Νταϊάνα.

Ο Μάριο Τεστίνο σε έκθεση με φωτογραφίες της Νταϊάνας (NEWSTEAM INTERNATIONAL - NTI / ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Το ζευγάρι επέλεξε τον γνωστό φωτογράφο Μάριο Τεστίνο για να τους φωτογραφίσει. Ο ίδιος άνθρωπος, εκείνος που βρίσκεται πίσω από κάποιες από τις εμβληματικές εικόνες της εποχής μας, ήταν ο φωτογράφος και του πιο εμβληματικού, ίσως, εξωφύλλου της Νταϊάνας, στο Vanity Fair και μάλιστα μόλις λίγους μήνες πριν από θάνατό της τον Αύγουστο του 1997 στη Pont d’ Alma στο Παρίσι.

Κάρολος και Καμίλα πόζαραν για τον φακό του Τεστίνο τον περασμένο Μάιο, στην αίθουσα πρωινού στο Clarence House, στην επίσημη κατοικία τους. Και οι δύο είναι χαλαροί, χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Η Δούκισσα φορά ένα μπλε σκούρο σακάκι της Fiona Clare, ενώ ο Πρίγκιπας φορά κοστούμι.

Στο μεταξύ, τις δικές τους ευχές μέσα από τον λογαριασμό στο twitter του Kensington Palace, της δικής τους επίσημης κατοικίας (σ.σ. και της Νταϊάνας…) έστειλαν στη μητριά τους τα παιδιά του πρίγκιπα Κάρολου, οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. «Ευχόμαστε στη δούκισσα της Κορνουάλης χαρούμενα 70α γενέθλια», αναφέρει το μήνυμα.

Συνοδεύεται από δυο φωτογραφίες: στη μια είναι η Καμίλα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στη δεύτερη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε