Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κατεδαφίζουν το σπίτι του άνδρα που άνοιξε η γη και τον κατάπιε! – ΦΩΤΟ

Κατεδαφίζουν το σπίτι του άνδρα που άνοιξε η γη και τον κατάπιε! – ΦΩΤΟ

Ο Τζέφ Μπους, θεωρείται πλεον εξαφανισμένος από “προσώπου γης”. Είναι ο άνθρωπος τον οποίο άνοιξε η γη και τον κατάπιε στην κυριολεξία την περασμένη Παρασκευή. Οι έρευνες σταμάτησαν και άρχισε η κατεδάφιση του σπιτιού του στην Φλόριντα.

Ο Τζεφ Μπους ήταν στο κρεβάτι του όταν ξαφνικά άνοιξε μια τεράστια τρύπα και τον κατάπιε! Ο αδερφός του κατάφερε να σωθεί αλλά η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική.

Ακουγε τον Τζέφ να φωνάζει βοήθεια και να χάνεται σιγά σιγά η φωνή του καθώς βυθιζόταν όλο και περισσότερο στα έγκατα της γης!

Τωρα, είναι θαμμένος 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης και είναι αμφίβολο αν θα επιχειρήσουν τουλάχιστον να ξεθάψουν το πτώμα του.

Οι αρχές κατάφεραν να περισώσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από τα υπάρχοντα της οικογένειας και πλεον το σπίτι καταδικάστηκε σε… κατεδάφιση.

Τετοια φαινόμενα δεν είναι πρωτοφανή για την περιοχή. Η σύσταση του εδάφους είναι τετοια που παρατηρούνται συχνά τέτοιες τεράστιες τρύπες. Μάλιστα, οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να ασφαλίζουν τις κατοικίες στην περιοχή και γι’ αυτό το φαινόμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον κατάπιε η γη και δεν τον βρήκαν ποτέ…


Τον κατάπιε η τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στο σπίτι του!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε