Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κατέβασαν τα… παντελόνια τους στο τρένο και τους συνέλαβαν!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ήθελαν να πάρουν μέρος στο no pants subway ride αλλά λογάριασαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Και πέρασαν έστω και λίγες ώρες στο κρατητήριο γιατί έβγαλαν τα παντελόνια τους στο μετρό!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για… βόλτες στο μετρό χωρίς ρούχα (no pants subway ride), 34 Νοτιοαφρικανοί κατέβασαν τα παντελόνια τους στο εξπρές περιφερειακό τρένο Gautrain και η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ τους συνέλαβε.

Τρεις ώρες μετά, πάντως, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με την εφημερίδα Beeld. «34 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο 700 ραντ (80 ευρώ) το οποίο μειώθηκε σε 350 ραντ επειδή έβγαλαν τα ρούχα τους στο τρένο», δήλωσε εκπρόσωπος της διεθνούς κοινοπραξίας Bombela και χειριστής του Gautrain.

Οι συμμετέχοντες στο No Pants Gautrain Ride το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, έδωσαν ραντεβού την Κυριακή μέσω Facebook σε ένα σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ. Μόλις μπήκαν στον συρμό, έβγαλαν τα παντελόνια τους και έμειναν με τα εσώρουχά τους, μέχρι που η αστυνομία τους συνέλαβε.

«Ήταν πολύ αστείο. Οι άνθρωποι μας κοίταζαν και γέλαγαν. Η αστυνομία ήθελε να μας μηνύσει για προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά αμέσως κατάλαβε ότι δεν υπήρχε κάποια προσβολή» δήλωσε ένας από τους συλληφθήντες.

Το No Pants Subway Ride της Νέας Υόρκης διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο από την ομάδα Improv Everywhere σε περίπου 50 πόλεις σε περισσότερες από 20 χώρες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε