Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η καθηγήτρια και ο «πρωτάρης» – Αρνείται τα πάντα η 29χρονη

Αντιμέτωπη με πολλαπλές κατηγορίες καθηγήτρια που κατηγορείται για ερωτική σχέση με 18χρονο. Ο μαθητής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η καθηγήτρια Jill Lamontagne από το Kennebunk High School παραδόθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Υπήρχε ήδη εντολή από δικαστή να μην έρθει σε επαφή με τον μαθητή.

“Οι κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς” δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης. “Αυτοί οι ισχυρισμοί προκύπτουν από μια φήμη που αποτελείται από τις φαντασιώσεις ενός συναισθηματικά ταραγμένου 18χρονου”.

Η μητέρα του μαθητή είχε καταθέσει εντολή προστασίας μετά από την υποψία απόπειρας αυτοκτονίας. Ο 18χρονος είπε ότι είχε κάνει πολλές φορές έρωτα με την 29χρονη και ότι πήρε χάπια εξαιτίας ενός κοριτσιού.

Αρνείται τα πάντα η καθηγήτρια

“Είπε ότι όλα ήταν αληθινά και πως λυπάται για όλα τα κακά πράγματα που έκανε”, έγραψε η μητέρα του μαθητή. “Είπε ότι την αγαπούσε και ότι έγινε αρκετές φορές. Στην τάξη, στο σπίτι της, στο αυτοκίνητό της. Του είπε ότι δεν είχε ερωτική σχέση τα τελευταία δύο χρονια”.

Ο δικηγόρος της 29χρονης υποστήριξε ότι η ιστορία είναι “κατασκευασμένη”. Η καθηγήτρια βρίσκεται εκτός καθηκόντων από τότε που ξέσπασαν οι φήμες. Η παντρεμένη καθηγήτρια με παιδιά παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις