Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβαλιέρε: “Θα αποσυρθώ εάν είναι υποψήφιος ο Μόντι”

Καβαλιέρε: “Θα αποσυρθώ εάν είναι υποψήφιος ο Μόντι”

 «Αν ο Μάριο Μόντι είναι υποψήφιος για να ηγηθεί της μετριοπαθούς κεντρώας παράταξης αποσύρομαι», δήλωσε απόψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο μεγιστάνας του Τύπου επέμεινε ότι θα απέσυρε την υποψηφιότητά του, αλλά πρόσθεσε πως δεν νομίζει «ότι ο πρωθυπουργός θα δεχθεί να ταυτισθεί με μια μόνο παράταξη».

«Δεν πρόκειται για βήμα πίσω», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι μιλώντας κατά την παρουσίαση ενός βιβλίου του Ιταλού δημοσιογράφου Μπρούνο Βέσπα.

«Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Προς το παρόν παραμένω ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς για το Παλάτσο Κίτζι (σ.σ. το θώκο του πρωθυπουργού), αλλά, με την προσωπική μου σταδιοδρομία, δε έχω καμία περαιτέρω φιλοδοξία», συνέχισε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος επανέλαβε ότι «ήταν πάντα ευρωπαϊστής και ζήτησε περισσότερη, όχι λιγότερη Ευρώπη».

«Η οικονομική κρίση δημιουργήθηκε με την εντολή των γερμανικών τραπεζών, να πωληθούν ελληνικά και ιταλικά ομόλογα του δημοσίου. Αυτό δημιούργησε την εικόνα μιας φαινομενικής χρεοκοπίας .Όλα γεννήθηκαν από την ιστορική γερμανική φοβία σχετικά με τον πληθωρισμό», επανέλαβε ο Μπερλουσκόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Ιταλοί δε θέλουν ούτε Μόντι, ούτε Μπερλουσκόνι

Μόντι: Τον εγγονό μου τον φωνάζουν σπρεντ! (VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε