Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Καυτό φιλί στο στόμα των ποδοσφαιριστών Carroll και Fabianski! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ καταφέρνει να περάσει τους αμυντικούς της Άρσεναλ και να σκοράρει και τότε ρίχνει ένα φιλί στο στόμα του τερματοφύλακα της Άρσεναλ.
Μπορεί αυτά να μην έχουν γίνει στην πραγματικότητα γίνονται όμως στο παιχνίδι FIFA 2012 και έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στην Βρετανία.
 
Ο πολωνός παίκτης της Λίβερπουλ Andy Carroll όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο καταφέρνει με ωραίο τρόπο να περάσει τους αμυντικούς της Άρσεναλ και να σκοράρει. Κι έτσι για να παρηγορήσει τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ Lukasz Fabianski τον παίρνει από τον λαιμό και του δίνει ένα φιλί στο στόμα.
 
Χιλιάδες χρήστες στο youtube έχουν δει το βίντεο αυτό και έχουν σχολιάσει αρνητικά την φάση αυτή. Μια νέα εφαρμογή στο παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να κάνει πιο ρεαλιστικές κινήσεις ανάμεσα τους χτυπήματα και τραυματισμούς του αντιπάλου αλλά και πιο…ρομαντικές κινήσεις.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει σύμφωνα με την Daily Mail είναι αν η συγκεκριμένη σκηνή είναι στην demo εκδοχή ή στην κανονική εκδοχή.

 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε