Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κολομβία: Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο

Κολομβία: Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο

Ο πρόεδρος της χώρας Χουάν Μανουέλ Σάντος είπε ότι  ήταν μία «βομβιστική ενέργεια» κατά της ζωής του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κολομβίας Φερνάνδο Λονδόνιο

Δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και πολλοί τραυματίσθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε λεωφορείο που κυκλοφορούσε σε εμπορική συνοικία της Μπογοτά, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί σαφές εάν η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστική ενέργεια. Οι επιθέσεις σε αστικές περιοχές από τους αντάρτες του κινήματος FARC είναι σπάνιες.

«Ερευνούμε τα όσα έγιναν, δυστυχώς δύο άνθρωποι είναι νεκροί», τόνισε ο στρατηγός της αστυνομίας Εδουάρδο Μαρτίνες μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της χώρας Χουάν Μανουέλ Σάντος είπε ότι  ήταν μία «βομβιστική ενέργεια» κατά της ζωής του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κολομβίας Φερνάνδο Λονδόνιο

    «Μόλις πληροφορήθηκα πως ο Φερνάνδο Λονδόνιο έγινε στόχος μίας βομβιστικής ενέργειας. Ο ίδιος βρισκόταν στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του», τόνισε ο Σάντος σε δηλώσεις του από το προεδρικό μέγαρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε