Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κοντολίζα, αγάπη μου! – Ο «έρωτας» του Καντάφι για την πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ!

Ψάχνοντας τα πράγματα του Μουαμάρ Καντάφι στο κρησφύγετό του, οι Λίβυοι αντάρτες βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον: ένα φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο στην Κοντολίζα Ράις!

Όπως αποκαλύπτεται, ο Καντάφι ήταν γοητευμένος από την πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών! Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Al Jazeera το 2007, ο Συνταγματάρχης δεν είχε κρύψει τον… «έρωτά» του για την Αμερικανίδα πολιτικό.

«Στηρίζω την αγαπημένη μου Αφροαμερικανίδα γυναίκα. Θαυμάζω και είμαι περήφανος για τον τρόπο που γέρνει πίσω και δίνει εντολές στους Άραβες ηγέτες… Λίζα, Λίζα, Λίζα… Την αγαπώ πολύ. Τη θαυμάζω και είμαι περήφανος για εκείνη γιατί είναι μια μαύρη γυναίκα με αφρικανικές ρίζες», είχε πει.

Το 2008 η Ράις ταξίδεψε στη Λιβύη στο πλαίσιο της προσπάθειας να βελτιωθούν οι σχέσεις των δυο χωρών. Η Αμερικανίδα υπουργός επισκέφτηκε το σπίτι του Καντάφι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τρίπολη.

Οι συνεργάτες της Ράις είχαν δηλώσει τότε ότι ο Καντάφι την αποκαλούσε Λίζα, ενώ στενοί φίλοι και συνεργάτες πάντα αναφέρονταν σε εκείνη ως «Κόντι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο μήνυμα Καντάφι: «Βγείτε στους δρόμους και πολεμήστε» – Οι αντάρτες λένε πως τον έχουν περικυκλώσει

Παντού θάνατος: η Τρίπολη απέραντο νεκροτομείο – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε