Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εικόνα φρίκης: Την είχαν 6 χρόνια φυλακισμένη επειδή δεν ενέκριναν τον φίλο της

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: australscope
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: australscope

Σε ένα ετοιμόρροπο κτίριο υπό άθλιες συνθήκες ζούσε φυλακισμένη τα τελευταία 6 χρόνια η 24χρονη Zhang Qi.

Οι γονείς “τέρατα” την ανάγκασαν να παρατήσει το αγόρι της το 2009 επειδή δεν τον ενέκριναν και έκτοτε την είχαν φυλακισμένη παρά το γεγονός ότι τον χώρισε.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε αρκετές φορές να το σκάσει προτού οι γονείς της πουν σε όλους ότι είναι ψυχικά άρρωστη και την κλειδώσουν για τη δική της “προστασία” στο ερειπωμένο κτίριο στο χωριό Jingang στην κεντρική επαρχία της Κίνας Hubei.

“Οι γονείς της είναι ισχυροί και είπαν σε όλους να μην παρέμβουν. Όλοι ήξεραν για την κοπέλα στο σπίτι.

Μετακόμισα και επέστρεφα μόνο περιστασιακά οπότε δεν με ένοιαζαν οι απειλές τους. Για αυτό ανέβασα τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τη στιγμή που οι κοινωνικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να αναλάβουν δράση”, σημείωσε ο Chow Jen.

Είχαν ισχυριστεί, όπως σημείωσε, ότι είναι διανοητικά ασταθής και πως την κλείδωσαν για το δικό της καλό.

“Κάθε φορά που γύριζα για το κινεζικό νέο έτος πήγαινα και την έβλεπα κρυφά. Την τελευταία φορά που πήγα την είδα να βρίσκεται σε έναν σωρό από άχυρα με μερικές κουβέρτες και λίγο φαγητό και έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι.

Είτε είναι αλήθεια ότι είναι ψυχικά άρρωστη είτε όχι, της φέρονταν σαν να είναι ζώο. Αρρώστησα και επικοινώνησα με τις αρχές και στη συνέχεια ανέβασα τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο”.

Πηγή:
News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε