Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρεμάστηκε η 23χρονη πορνοστάρ! Κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα παιδικά της χρόνια

August Ames

Μετά τον θάνατο της 23χρονης πορνοστάρ August Ames στη νότια Καλιφόρνια γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της.

Η August Ames είχε τραυματική παιδική ηλικία λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης και εθισμού στα ναρκωτικά. Οι πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγες εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο αδερφός της 23χρονης August Ames κατηγόρησε τα τρολ που της επιτέθηκαν για την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της. Η August Ames, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Mercedes Grabowski, βρέθηκε νεκρή στο Camarillo της Καλιφόρνια την Τρίτη.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε δήλωσε πως πέθανε από ασφυξία. Η 23χρονη πορνοστάρ, όπως έγινε γνωστό, κρεμάστηκε. Άνθρωποι στο περιβάλλον της ανέφεραν πως είχε κατάθλιψη που μπορεί να οφείλεται στην ταραγμένη παιδική της ηλικία. Είχε αποκαλύψει σε φίλη της πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

Η ταραγμένη σχέση με τον πατέρα της

“Έχω πολύ άσχημη σχέση με τον πατέρα μου. Προσπάθησα να το ξεχάσω και να του μιλήσω για το πώς αισθανόμουν όταν ήμουν παιδί. Επειδή υπήξε σεξουαλική κακοποίηση. Όχι από τον πατέρα μου. Έτσι υπέφερα που με κακοποίησαν. Όταν τελικά το είπα στον πατέρα μου δεν με πίστεψε” είχε εξηγήσει στη Holly Randall στις 23 Σεπτεμβρίου.

“Το ζήτημα δεν επιλύθηκε ποτέ. Όλη μου τη ζωή μεγάλωσα ως ψεύτρα από τον πατέρα μου και την οικογένειά του”. Μίλησε και για τις πρώτες της εμπειρίες με τα ναρκωτικά. Είπε στη Randall πως ο πατέρας ενός παιδιού που έκανε babysitting της προσέφερε κοκαΐνη αν έμενε γυμνή. “Κάποιες μέρες θα είμαι καλά και αν δεν κάνω τίποτα έχω πολλά flashbacks από την παιδική μου ηλικία. Πέφτω σε κατάθλιψη και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ακυρώνω όλες μου τις σκηνές για 1 – 2 εβδομάδες”.

Ο James Grabowski δήλωσε ότι εξακολουθεί να αποδίδει τον θάνατο της αδερφής του στις διαδικτυακές επιθέσεις. “Θέλω να αναγνωριστεί ο θάνατος της αδερφής μου ως σοβαρό ζήτημα. Το bullying δεν είναι ok. Στοίχισε τη ζωή της αδερφής μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω η φωνή της Mercedes. Αλλά τώρα η οικογένειά μου και εγώ πρέπει να μείνουμε μόνοι να θρηνήσουμε. Έχουμε χάσει έναν αγαπημένο μας άνθρωπο.

Η 23χρονη πορνοστάρ δέχτηκε κύματα επιθέσεων πρόσφατα και κατηγορήθηκε ως ομοφοβική όταν έγραψε ότι δεν θα έκανε σκηνή με πορνοστάρ που έχει κάνει γκέι πορνό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις