Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξανά… κλασική! Το στήθος της “χορεύει” Μπετόβεν για τον Άγιο Βαλεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά… κλασική! Το στήθος της “χορεύει” Μπετόβεν για τον Άγιο Βαλεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

She’s back! Το κορίτσι αυτό αποδεικνύει ότι έχει κλασική παιδεία. Μετά από ένα… διάλειμμα για τις ανάγκες των Χριστουγέννων, επιστρέφει αφήνοντας τον Μότσαρτ και καταπιάνοντας τον Μπετόβεν για τις ανάγκες της… χορογραφίας.

Πλέον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Sara X, αφού η ίδια φροντίζει να μας θυίζει σε κάθε ευκαιρία την πληθωρική παρουσία της.

Για όσους τυχαίνει να μην την γνωρίζουν, πρόκειται για ένα μοντέλο από το Λας Βέγκας, που έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν αποφάσισε να ανεβάσει στο youtube ένα βίντεο στο οποίο υπό τους ήχους της “Μικρής Νυχτερινής Μουσικής” (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ, χόρευε ρυθμικά με το στήθος της.

Από τότε και τι δεν έγινε. Την απείλησαν για την ζωή της, ανέβασε νέο βίντεο με πανομοιότυπο περιεχόμενο, μόνο που αυτή την φορά είχε και… παρτενέρ που ακολουθούσε πιστά τα βήματά της, ενώ επέστρεψε και τα περασμένα Χριστούγεννα με τους ήχους του jingle bells να συνοδεύουν την -πολύ απλή- χορογραφία.

Θα άφηνε την ημέρα των ερωτευμένων να περάσει ανεκμετάλλευτη; Όχι είναι η απάντηση, γι’ αυτό η Sara X “χτυπάει” ξανά με βίντεο αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο. Με στροφή και… επιστροφή στην κλασική μουσική, αφού αυτή την φορά έχει επιλέξει ίσως την δημοφιλέστερη σύνθεση του μεγάλου Γερμανού συνθέτη Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, “Für Elise”.

Σε ένα σκηνικό γεμάτο καρδούλες, η ίδια μπαίνει στο πλάνο κρατώντας το τόξο με τα βέλη του έρωτα πριν το πετάξει και αρχίσει την… παράστασή της.

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε