Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξανά στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Αντόνιο Μπαντέρας

Ξανά στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Αντόνιο Μπαντέρας

Δύο μήνες μετά την εσπευσμένη μεταφορά του με έντονους πόνους στο στήθος, ο Αντόνιο Μπαντέρας μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο με παρόμοια συμπτώματα.

Ο 56χρονος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, σύμφωνα με το Radaronline, υποβάλλεται σε θεραπεία στην καρδιολογική κλινική “Clinique de Genolier”, που βρίσκεται κοντά στη Γενεύη, στην Ελβετία.

Ενώ οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Μπαντέρας, η 37χρονη σύντροφός του Nicole Kimpel μένει σε διπλανό δωμάτιο που συνδέεται με το δικό του με εσωτερική πόρτα. 

Ο διάσημος ηθοποιός πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του στο Surrey όταν άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος ενώ έκανε γυμναστική και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο έξω από το Λονδίνο.

Μετά από μια εβδομάδα οι φωτογράφοι τον είχαν απαθανατίσει με τη σύντροφό του στο Λονδίνο, αλλά φαίνεται πως δεν αισθανόταν ακόμα πολύ καλά και επέλεξε να οδηγήσει η Nicole Kimpel.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως την περασμένη Πέμπτη ο Αντόνιο Μπαντέρας εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στήθος ενώ έκανε γυμναστική” είχε αποκαλύψει ο εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού. “Ωστόσο ο Αντόνιο βγήκε την ίδια μέρα αφότου οι γιατροί του έκαναν check-up που επιβεβαίωσε την καλή υγεία του”.

Φαίνεται ωστόσο πως τα προβλήματα επανεμφανίστηκαν για τον Αντόνιο Μπαντέρας που θα πετούσε στην Ισπανία για να πάρει το Lifetime Achievement Award στις 25 Μαρτίου αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει λόγω της κατάστασής του.

 

 

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε