Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξανανοίγει ο φάκελος του θανάτου μιας από τις πιο μεγάλες σταρ του Χόλυγουντ

Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος της Νάταλι Γουντ βούιξε όλο το Χόλυγουντ για το ποιά ήταν η αιτία. Επισήμως το 1981 η αστυνομία είχε πει ότι ήταν πιθανότατα αυτοκτονία ή ακόμα και ατύχημα αφού στο αίμα της είχε βρεθεί αλκοόλ.

Όμως οι κακές γλώσσες είχαν διαρρεύσει ότι πίσω από τον θάνατό της ήταν ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός και σταρ του Χόλυγουντ, Ρόμπερτ Βάγκνερ.

Τίποτα από αυτά δεν αποδείχθηκε όμως και αιφνιδίως η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ξανανοίγει τον φάκελο του θανάτου της.

Με τον συμπρωταγωνιστή της Γουόρεν Μπίτι

Πριν από 30 χρόνια τέτοια εποχή, Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών η Νάταλι Γούντ, ο Ρόμπερτ Βάγκνερ και ο επίσης ηθοποιός και φίλος τους Κρίστοφερ Γουόκεν ήταν στο ιδιωτικό σκάφος του ζεύγους και πήγαιναν στην Σάντα Καταλίνα.

Όμως η 43χρονη εξαφανίστηκε ενώ το σκάφος έπλεε προς το νησί. Το σώμα της βρίσκεται περίπου ένα μίλι απόσταση από το σκάφος.

Γιατί όμως ανοίγει, τώρα 30 χρόνια μετά ο φάκελος; Η αστυνομία και συγκεκριμένα ο Σερίφης του Λος Αντζελες υποστηρίζει ότι βασίστηκε σε κάποια σχόλια που έκανε ο καπετάνιος του σκάφους. Δεν είπε όμως τίποτα περισσότερο…

H Νάταλι Γούντ ήταν κόρη ρώσων μεταναστών στις ΗΠΑ. Το κανονικό της όνομα ήταν Ναταλία Νικολάεβνα Ζαχαρένκο.

Με τον Ρόμπερτ Βάγκνερ είχε παντρευτεί 2 φορές. Μια το 1957. Χώρισαν 6 χρόνια αργότερα και ξαναπαντρεύτηκαν το 1972.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε